Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανέστης: «Πιστεύω σε θετικό αποτέλεσμα»

Για την περιπετειώδη προετοιμασία του Πανιωνίου, τα οικονομικά προβλήματα, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και τον φίλο του Ανδρέα Σάμαρη,...

Για την περιπετειώδη προετοιμασία του Πανιωνίου, τα οικονομικά προβλήματα, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και τον φίλο του Ανδρέα Σάμαρη, μίλησε στην κάμερα της Nova ο τερματοφύλακας του Ιστορικού, Γιάννης Ανέστης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ανέστη:

Για το τι είπε στον φίλο του Ανδρέα Σάμαρη, μετά την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Με τον Ανδρέα υπήρξαμε συμπαίκτες στον Πανιώνιο, κάναμε πολύ παρέα. Είναι πολύ καλό παιδί και δούλευε από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Πανιώνιο. Πήγε στον Ολυμπιακό, ανταμείφθηκε με τη δουλειά που κάνει, έπαιξε στην Εθνική και μετά το παιχνίδι του είπα: "Είσαι παιχτάρα, συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε καλά".

Για την "περιπετειώδη" προετοιμασία της ομάδας του: "Προβλήματα έχουμε, οικονομικά κυρίως. Είμαστε επαγγελματίες και όταν βγαίνουμε στο γήπεδο κοιτάμε να ξεχνάμε. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια, όπως μας είπε και η διοίκηση. Συνεχίζουμε δυνατά και αφήνουμε στην άκρη τα προβλήματα και στο τέλος θα πάνε όλα καλά".

Για το αν επηρεάζουν τους νεαρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές τα οικονομικά προβλήματα: "Κάποια πράγματα τους επηρεάζουν, αλλά από τη στιγμή που βγαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάμε όλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε οικογενειακό, ούτε προσωπικό, ούτε οικονομικό, ούτε τίποτα".

Για το πως περιμένει τον Λεβαδειακό: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας. Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς κερδίσαμε τον Ατρόμητο. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε με τον Ατρόμητο, αν και κερδίσαμε. Πιστεύω ότι την Δευτέρα θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι πολύ καλό για εμάς".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό: "Ο Λεβαδειακός είναι πιο κάτω από εμάς, αλλά έχει δουλέψει καλά. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο και δουλεύει πολύ καλά τακτικά, αλλά αν κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω πως θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό στην προετοιμασία: "Είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, αλλά το έχω αφήσει πίσω. Δούλεψα και επέστρεψα έτοιμος. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια