Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αν δεν βάζεις γκολ…

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε στη νίκη...

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε στη νίκη με 2-0.


Το συγκρότημα του Νίκου Παντελή σπατάλησε τις φάσεις που είχε στην αναμέτρηση, δεν είχε καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες και δύο «κρύα» τέρματα που δέχτηκε τις στιγμές που πίεζε τον υποχρέωσαν στην ήττα.

Από κυανέρυθρες αμυντικές αδράνειες τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Γιαννακόπουλο να είναι «θεατής» στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Το παιχνίδι

Στα πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν, κυρίως, από τα άκρα να «χτυπήσουν» τον Λεβαδειακό, όμως οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ροτζέριο με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Μουλόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, καθώς οι «πράσινοι» είχαν κλείσει καλά την άμυνα τους. Έτσι το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Ιστορικός ήταν πολύ καλύτερος από τον Λεβαδειακό, έβαλε τους γηπεδούχους στα «καρέ» τους, όμως οι τελικές ενέργειες των Κολοβού, και Γιάννου δεν βρήκαν στόχο.

Και εκεί που η εικόνα του αγώνα έδειχνε τον Πανιώνιο να έχει το «κουμάντο» του ματς, ο κανόνος του ποδοσφαίρου πήρε για άλλη μία φορά… σάρκα και οστά!

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε περάσει καλά-καλά τον χώρο του κέντρου, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με κοντινή κεφαλιά του Μάντζιου. Ένα τέρμα που χωρίς αμφιβολία ήρθε από αμυντικά αδράνεια των κυανέρυθρων.

Στη συνέχεια ο Ιστορικός προσπάθησε εκ νέου να πιέσει για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως παρά τις αρκετές επιθετικές προσπάθειες, δεν τα κατάφερε και έτσι το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

*Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Βοιωτοί λόγω αποβολής του Γεωργίου (73').

*Περίπου 400 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στην Λιβαδειά και έπαιζαν... μόνοι τους στην μάχη της εξέδρας!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός
(Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας, Λαμπρόπουλος, Πετράτσι, Κάντζι (83’ Γιάντσης), Ροτζέριο, Ορτέγκα (85’ Ιωαννίδης), Μάντζιος (90’ Βασιλείου).

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος (63’ Ντούνης), Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς (82’ Μαρουκάκης), Κούρντι, Μενδρινός (71’ Καμπάνταης), Κολοβός, Γιάννου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. ΚΟΛΟΒΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΝΟΥ......... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ.......ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ......ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΧΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΓΚΟΛΤΖΙΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 5-6-7 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΟ..... Ο ΔΕ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΣΙΜΟ ........ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ.ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΩΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως σε ενα παιχνιδι που επρεπε να το καθαρισουμε δεν τα καταφεραμε προχωραμε βελτιωνοντας τα λαθη μας για το παιχνιδι τις κυριακης ισως να εχει η εχει λυθει μερος του οικονομικου προβληματος γιατι πρεπη να μαζεψουμε τουλαχιστον 23-24 βαθμους στον α γυρω γερα παιδια ξεχναμε την λεβαδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΣΟΙ ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΦΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ 20.ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ.ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΑ ΦΑΦΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΔΩΘΕΙ.ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΔΙΑΡΚΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΒΑΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΚ ΔΕΞΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.Ο ΚΟΥΡΝΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ?ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή