Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το θετικό αποτέλεσμα στην Λιβαδειά!

Να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει από την Λιβαδειά σήμερα (25/11, 19:30) ο Πανιώνιος , στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδ...

Να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει από την Λιβαδειά σήμερα (25/11, 19:30) ο Πανιώνιος , στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τη νίκη επί του Ατρόμητου και καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να βάλουν στο «σακούλι» τρεις ή έναν βαθμό στο ματς της Λιβαδειάς.

Ο Νίκος Παντελής δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της ομάδας, Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Από εκεί πέρα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για τον έμπειρο προπονητή, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός, Ντούνης, Κολοβός, Μπούζας, Ριβέρο, Λάσνικ, Μαρουκάκης, Γιάννου, Καμπάνταης, Παναγιωτούδης, Τόσκας.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Λιβαδειάς θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Ιστορικού, προκειμένου να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να φτάσει στην επιτυχία.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, και αρχίζει στις 19:30.

Διαβάστε και...

-Δηλώσεις Νίκου Παντελή

-Δηλώσεις Λεωνίδα Καμπάνταη

-Δηλώσεις Γιάννη Ανέστη

-Προϊστορία και στατιστικά με Λεβαδειακό

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια