Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Μας αφήνει πικρία...»

Στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος δέχτηκε δύο γκολ σε καίρια σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Παύλος Μητρόπουλος με δη...

Στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος δέχτηκε δύο γκολ σε καίρια σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Παύλος Μητρόπουλος με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.


«Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός με δύο φάσεις που έκανε έβαλε δύο γκολ. Από το 45 μέχρι το 70 πιέσαμε αρκετά, όμως από τη στιγμή που δεν ήρθε σε εκείνο το σημείο το γκολ, κάπου εκεί με το δεύτερο τέρμα του Λεβαδειακού τελείωσε το ματς», δήλωσε αρχικά ο Παύλος Μητρόπουλος.

Για το αν θεωρεί πως τα γκολ του Λεβαδειακού ήρθαν σε σημεία που έκριναν το ματς: «Εκεί κρίθηκε το ματς κατά την άποψη μου. Ειδικά το πρώτο γκολ όπου μας έριξε πολύ την ψυχολογία. Στη συνέχεια ωστόσο πιέσαμε αρκετά όμως ξαφνικά φάγαμε από μία αντεπίθεση ένα δεύτερο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα είναι άσχετα αν ήρθε με έναν κακό τρόπο. Ξέρουμε ότι στη Νέα Σμύρνη είμαστε δυνατοί και πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους και να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη».

Για το αν τους αφήνει πικρία το τελικό 2-0: «Ναι μας αφήνει γιατί ίσως να κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας ματς. Για εμένα ήταν καλύτερο ματς και από τα Γιάννινα που κερδίσαμε και από αυτό με τον Εργοτέλη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν σκοράρεις και δέχεσαι πίεση θα φας γκολ και θα χάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια