Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το... βήμα πρόκρισης!

Να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Eurocup θα επιδιώξει σήμερα (27/11, 18:00) στην εντός έδρας αναμ...

Να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Eurocup θα επιδιώξει σήμερα (27/11, 18:00) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης στο Ελληνικό.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να φτάσει στην επιτυχία, προκειμένου να βάλει γερά τις βάσεις της πρόκρισης.

Ο προπονητής του Ιστορικού δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Μάριο Μπατή, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, με την ομάδα να είναι έτοιμη για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων για το εντός έδρας ματς με τους Ρώσους: 


«Είναι σημαντικός αγώνας για μας όπως και κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του Eurocup. Πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου και τα αποτελέσματα των αγώνων που απομένουν θα κρίνουν την έκβαση της προσπάθειας μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο αντίπαλος μας θα έρθει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την νίκη.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Να μας παροτρύνει όπως έκανε στον προηγούμενο αγώνα και να αποτελέσει με την παρουσία του τον έκτο παίκτη μας».

Ο Γιάννης Αθανασούλας από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο την νίκη, γιατί εάν νικήσουμε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Εκείνα που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει σε ένα κομβικής σημασίας αγώνα για την πρόκριση μας στην δεύτερη φάση του Eurocup».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού, στις 18:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Είναι κρίσιμο ματς σήμερα, και χρειάζεται κόσμος. Είναι που είναι κρύα έδρα το Ελληνικό ,όσο γίνεται να τη ζεστάνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω, επειδή μάλλον είμαι χαζός...
    Έπρεπε σήμερα να λείπει από το παιχνίδι ο Καββαδάς ?
    Δεν θα παίξει, για να μην τραυματιστεί και δεν πάει στον ΟΣΦΠ ?
    ΞΕΝΕΡΩΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλάβω επειδή μάλλον είμαι χαζός....
    Έπρεπε σήμερα να λείπει από το παιχνίδι ο Καββαδάς ?
    Γιατί?
    Για να μην τραυματιστεί και δεν πάει στον οσφπ ?
    ΞΕΝΕΡΩΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή