Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Γουστάρω τον Πανιώνιο»

Την αφοσίωση του στον Πανιώνιο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χρήστος Δάρας. Μάλιστα, ο γιατρός της ομάδας τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει και πι...

Την αφοσίωση του στον Πανιώνιο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χρήστος Δάρας.


Μάλιστα, ο γιατρός της ομάδας τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει και πιο ενεργά οικονομικά τον σύλλογο, εφόσον του ζητηθεί κάτι τέτοιο από τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Παράλληλα, ο κ.Δάρας ανέφερε πως «γουστάρει» τους «κυανέρυθρους» και για τον λόγο αυτό πληρώνει έξοδα από την τσέπη του.

Ο Δάρας μίλησε στην εφημερίδα «Sportday».

Αρχικά, ο γιατρός του Πανιωνίου τόνισε: «Εάν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας και μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Την ομάδα τη γουστάρω! Αφιερώνω πολλές ώρες. Εάν μπορώ να βοηθήσω τον Πανιώνιο θα το κάνω».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε το θέμα του πριμ από την πλευρά του, προς τους παίκτες της ομάδας: «Είπα στους παίκτες ότι αν κέρδιζαν τον Λεβαδειακό θα έδινα στους αρχηγούς να μοιράσουν όπως θέλουν ένα άλφα ποσό στους συμπαίκτες τους. Μόνο αυτό. Για το ξενοδοχείο τελικά δεν χρειάστηκε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και στη βοήθεια που προσφέρει σε αυτό το επίπεδο στους παίκτες: «Όπως βοηθούν και οι Πάνθηρες, που μαζεύουν λεφτά για να δώσουν στους παίκτες».

Τέλος, ο Δάρας δήλωσε: «Κάποια άτομα στην ΠΑΕ έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά. Άλλοι ασκούν μόνο κριτική. Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον Πανιώνιο. Όταν σέβεσαι κάτι που κάνεις, όλα λύνονται. Όσο είμαι στον Πανιώνιο θα κάνω ό,τι μπορώ».

3 σχόλια

  1. Γιάννης Ηλιανόπουλος27 Νοεμβρίου 2013 στις 1:00 μ.μ.

    Κάποια άτομα στην ΠΑΕ έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά. Άλλοι ασκούν μόνο κριτική. Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον Πανιώνιο. Όταν σέβεσαι κάτι που κάνεις, όλα λύνονται. Όσο είμαι στον Πανιώνιο θα κάνω ό,τι μπορώ».


    Αυτο τα λεει ολα ! η κριτικη καλη και δεχτει απ'ολους αλλα αν δεν θελεις να γινεις αεκ,αρης πρεπει να στηριζουμε την ομαδα...οποιος δεν θελει μπορει να μην ασχολειται!Μακαρι και ευχη ολων ειναι να βρεθει καποιος-οι ωστε να πληρωνουν τους παιχτες και τα επιτελεια!Μεχρι τοτε ο κοσμος του πανιωνιου που γουσταρει θα πρεπει να βοηθα οπως μπορει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι όταν πρωτοήρθε στον Πανιώνιο μας, είπαν πολλά για την επιλογή του.
    Όχι σαν γιατρό, αλλά σαν "γαύρο" !!!
    Βρείτε μου πολλούς Πανιωνάρες σαν τον Χρήστο και μετά κρίνουμε.
    Τέτοιοι "γαύροι" είναι πολύ "νόστιμοι".
    Όλοι κοντά στην ομάδα, γιατί όπως λέει και το αρχαίο ρητό "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξανα μπραβο στον γιατρο και εμεις γουσταρουμε τετοιους αν και δεν εχουν δηλωση ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ σωτηρες εξηγιαντες, οπου μπορουν βοηθουν μακαρι να βρησκοταν και αλλοι σαν τον γιατρο να βοηθησουν την κατασταση γιατι η ΟΠΑΔΙΚΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ σημερα ξαναχτυπησε με πρωτοσελιδο εκτος απο ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΟΥΡΝΤΙ ΚΟΥΡΟ τωρα εβαλε ματι και στον αρχηγο σε μια περιοδο που η ομαδα δινη μαχη να σωθη γρηγορα ναβγουν μπροστα και να ανανεωσουν συμβολαια που πιθανα ληγουν και να βροντοφωναξουν οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ειναι εδω στην superleague και οτι δεν παραχωρει ταλαντουχους παικτες σε ομαδα Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή