Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να ξεκινήσει με το... δεξί!

Στην φετινή... μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ρίχνεται απόψε (18/08, 19:15) ο Ιστορικός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλ...

Στην φετινή... μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ρίχνεται απόψε (18/08, 19:15) ο Ιστορικός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί στον "μαραθώνιο" και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει η ομάδα να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, φεύγοντας με βαθμό ή βαθμούς από το "Γεντί Κουλέ".

Ο Νίκος Παντελής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λεωνίδα Καμπάνταη, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Θέμης Κουλουχέρης που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.  


Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της προπόνησης του Σάββατου (17/08) ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κολοβός, Μπούζας, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αραβίδης, Κούρος, Ντούνης, Μαρουκάκης, Καλτσάς, Πάνος, Λιόλιος.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Νίκος Παντελής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν είναι οι: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κολοβός, Λάσνικ, Ντούνης και Μαρουκάκης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί με αξιώσεις και ο Παναγιωτούδης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια