Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαψεύδουν για Μάντζιο

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιστορικό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου διαψεύδουν από τον Πανιώνιο. Όπως αναφέρουν ά...

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιστορικό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου διαψεύδουν από τον Πανιώνιο.


Όπως αναφέρουν άνθρωποι του συλλόγου δεν έγινε ποτέ καμία επαφή με τον Έλληνα επιθετικό, με τον Λάζαρο Κουτλίδη να γράφει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Επειδή διαβάζω ότι κάναμε επαφές με διάφορους παίκτες, όποιος κάνει τις επαφές αν βρει χρόνος ας με ενημερώσει και εμένα. Επειδή λοιπόν εγώ δεν μίλησα με κανένα παίκτη, ότι ακούγεται είναι ευσεβείς  πόθοι ορισμένων και πόθοι θα μείνουν...", ήταν αναλυτικά τα λόγια του διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Πάντως, οι κυανέρυθροι τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να αποκτηθούν όχι ένας, αλλά ακόμη και δύο σέντερ φορ.

Σκέψεις για γενικό αρχηγό

Ο Αντώνης Μανίκας αναμένεται τη νέα σεζόν να ασχοληθεί περισσότερο με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και έτσι στον Πανιώνιο σκέφτονται να στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με νέο γενικό αρχηγό.

Υποψήφιος για να αναλάβει την εν λόγω θέση είναι κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει απορριφθεί η λύση πρώην διαιτητών, την οποία και ακολουθούν αρκετές ομάδες τελευταία.

1 σχόλιο