Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: Σπουδαία επιτυχία

Σπουδαία επιτυχία χαρακτήρισε την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά των πλέι οφ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη...

Σπουδαία επιτυχία χαρακτήρισε την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά των πλέι οφ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου.


"Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη (Αγγέλου) και την ομάδα του Άρη. Έγινε μία πολύ ωραία σειρά με δυνατά παιχνίδια. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια καταλυτικό ρόλο έπαιξε η άμυνά μας. Αυτή μας έδωσε τη νίκη στο τέλος, ακόμα κι όταν ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ, η άμυνα ήταν η δύναμή μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και τον Πανιώνιο γιατί φέτος έχει μία πολύ νεανική ομάδα, με παίκτες που πρώτη φορά καλούνται να σπρώξουν μια ομάδα όντας οι πρωταγωνιστές της.

Νομίζω ότι περάσαμε στα ημιτελικά με τόσο νεανικό ρόστερ δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Αυτή η σειρά ήταν αμφίρροπη γιατί ο Άρης ναι μεν έχει νέα παιδιά, αλλά έχει και 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου με παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Είχαμε νεανικό ενθουσιασμό και με αυτόν πορευθήκαμε όλη τη χρονιά. Από εδώ και πέρα θα ανασυνταχθούμε και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Για τα επεισόδια θα σας μιλήσουν οι αρμόδιοι", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το τι δεν του άρεσε στην ομάδα του στα τρία παιχνίδια με τον Άρη κατέληξε:

"Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό, όμως, είναι κάπως λογικό γιατί κάποια παιδιά είχαν την πίεση όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Αυτή η πίεση λοιπόν είναι αυτή που μας οδήγησε σε κάποια λάθη, αλλά θεωρώ ότι κερδίζουμε εμπειρίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια