Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε...

Στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Ιστορικός, καθώς επικράτησε με 74-67 του Άρη στο «καυτό» κλειστό της Αρτάκη...

Στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Ιστορικός, καθώς επικράτησε με 74-67 του Άρη στο «καυτό» κλειστό της Αρτάκης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης και με ψυχή «πάνθηρα» κατάφεραν να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη-πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε από κοντά ο Νίκος Παππάς με 17.

Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι 2.000 και πλέον φίλοι του Ιστορικού στο κλειστό της Αρτάκης, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα να φτάσει στην επικράτηση.

Το παιχνίδι

Στην πρώτη περίοδο ο Άρης είχε το ελαφρύ προβάδισμα, με τον Πανιώνιο να είναι αρκετά διστακτικός στην επίθεση, ενώ και αμυντικά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Έτσι το σκορ της περιόδου ήταν 24-23 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς, οι παίκτες έμπαιναν πιο αποφασισμένα στις φάσεις και έτσι κατάφεραν να ανατρέψουν και το σκορ. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 40-37 για την ομάδα του Σφαιρόπουλου.

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο, όπου ο Πανιώνιος διατήρησε το υπέρ του προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να επιβάλει απόλυτα τον δικό του ρυθμό. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τον Ιστορικό να είναι μπροστά με 58-54.

Στην τελευταία περίοδο ο Άρης ανέβασε την απόδοση του, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ, όμως οι παίκτες του Ιστορικού έδειξαν χαρακτήρα και με την πολύ σημαντική υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας, κατάφερε να φτάσει –έστω και δύσκολα- στη πολύτιμη νίκη.

Το τελικό 74-67 οδηγεί τον Πανιώνιο στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 40-37, 58-54, 74-67

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Παππάς 17, Γιάνκοβιτς 18, Μπατής 2, Μπούκερ 11, Πέιν 5, Αθηναίου 3, Μίλμπουρν 4, Αγραβάνης 3, Αθανασούλας 4, Καββαδάς 3, Κις, Μπόγρης 4.

Άρης (Αγγέλου): Βεργίνης 12, Χαντ 8, Πελεκάνος 10, Πάσαλιτς 7, Χαρίσης 8, Καραποστόλου, Μποχωρίδης Λ. 1, Σαρικόπουλος 6, Βεζένκοφ, Τσακαλέρης 2, Τσιάρας 10, Μούρτος 3.


*Μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Πανιωνίου και των αστυνομικών δυνάμεων δημιουργήθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός κλειστού λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια