Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα λένε με Γουνδουλάκη, Μενδρινό

Συζητήσεις με τους Φανούρη Γουνδουλάκη και Κώστα Μενδρινό αναμένεται να υπάρξουν σύντομα στον Πανιώνιο, ώστε να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει...

Συζητήσεις με τους Φανούρη Γουνδουλάκη και Κώστα Μενδρινό αναμένεται να υπάρξουν σύντομα στον Πανιώνιο, ώστε να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τον μέλλον τους στην ομάδα.


Τα συμβόλαια των δυο έμπειρων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Ιστορικού θέλουν να ξεκινήσουν τις απαραίτητες επαφές μαζί τους, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Πάντως, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει "κούρεμα" στα συμβόλαια που θα προταθούν και στους δύο παίκτες, συγκριτικά με τις αποδοχές που είχαν έως τώρα, καθώς τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση. Έτσι, μένει να φανεί τι επιθυμούν και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τον Οκόγε, όπου και το δικό του συμβόλαιο φτάνει στο τέλος του, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια