Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ΔΣ παίρνει τις αποφάσεις...

Στο ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος αναμένεται να παρθούν όλοι οι αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Όπως αναφέρ...

Στο ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος αναμένεται να παρθούν όλοι οι αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Λάζαρος Κουτλίδης θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για την έκθεση που του έχει δώσει ήδη ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και θα αποφασιστεί για το πώς θα κινηθεί ο Πανιώνιος στις περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται, αλλά και γι' αυτούς  που ο τεχνικός του Πανιωνίου ζήτησε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν στον Πανιώνιο της νέας αγωνιστικής περιόδου θα μείνουν σίγουρα οι Ντούνης, Κούρντι, Κούρος, Παντίδος, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοχρήστος, Κουλοχέρης, Αραβίδης και Κολοβός (οι δύο τελευταίοι θα αποχωρήσουν μόνο σε περίπτωση που έρθει συμφέρουσα πρόταση από άλλη ομάδα).

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ιδιαίτερες είναι οι περιπτώσεις των Γουνδουλάκη, Μενδρινού και Οκόγιε, των οποίων τα συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τους Ρόκα, Ανδράλα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο τελευταίος σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον Παναγιωτούδη υπάρχει η επιθυμία να ανανεωθεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, ο Τόσκας λογικά θα παραμείνει στην ομάδα, με τους Γιαννούλη, Σμυρλή, Τσαμουρλίδη και (ίσως) Γανώτη να βρίσκονται κοντά στην αποχώρηση, αφού ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στον Πανιώνιο.

Όπως και να έχει τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα...

1 σχόλιο

  1. Η ομαδα δεν με χαλαει καθολου οπως ειναι,αλλα θεωροντας πως κατι θα παρουμε ως δεξι κ αριστερο μπακ,δεδομενου το οτι ο Κουρντι ειναι αυτο που λεμε 6αρι και δεδομενου το οτι ο Ροκας(αριστεροποδαρος),ως μπακ απ του Κουρου φευγει,ποσους θα παρουμε στα χαφ και ηθελα να ξερα,ποιος θα κανει παιχνιδι,απ'την στιγμη που δεν θα εχουμε,ουτε Μενδρινο,ουτε Φανουρη αλλα ουτε και τον Σαμαρη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή