Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο τέλος κερδίζει ο… Πανιώνιος!

Του Γιώργου Καρμίρη Σίγουρα ο Πανιώνιος δεν ενθουσίασε με το μπάσκετ που έπαιξε κόντρα στον Άρη, ωστόσο αν και πραγματοποίησε μέτρια εμφάν...

Του Γιώργου Καρμίρη

Σίγουρα ο Πανιώνιος δεν ενθουσίασε με το μπάσκετ που έπαιξε κόντρα στον Άρη, ωστόσο αν και πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, κατάφερε να πάρει τη σημαντική νίκη και να κάνει το 1-0 στην προημιτελική φάση των πλέι οφ.


Οι κυανέρυθροι είχαν αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους, όπου η αλήθεια είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις έδειχναν να μην έχουν προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά, ο Άρης, ο οποίος βρισκόταν 17 πόντους πίσω, βρήκε τις λύσεις για να επιστρέψει στο ματς και τελικά να το στείλει στην παράταση.

Φυσικά, για να συμβεί αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το... μπλακ - άουτ που υπέστη ο Ιστορικός, καθώς δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, ενώ και αμυντικά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα ο Άρης να βρίσκει άνετα τον διάδρομο προς το καλάθι.

Έστω και έτσι όμως, η ομάδα του Σφαιρόπουλου έδειξε για ακόμη μία φορά φέτος πως διαθέτει ψυχή και χαρακτήρα, καταφέρνοντας, παρά το ψυχολογικό ντεβαντάζ της ισοφάρισης στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας του ματς, να μπει σοβαρή στην παράταση και να φτάσει στη νίκη.

Πλέον, ο Πανιώνιος πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/05) στο Αλεξάνδρειο, όπου οι παίκτες πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη, να μπουν από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι στο ματς και αν ακολουθήσουν σωστά τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τότε θα μπορέσουν να κάνουν το 2-0 στη Θεσσαλονίκη, τελειώνοντας θετικά την προημιτελική φάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια