Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στη... δράση!

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχουν επιστρέψει στον μπασκετικό Πανιώνιο, καθώς το Σάββατο (18/05, 19:00) ο Ιστορικός αγωνίζεται στην Καλλιθέα με τ...

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχουν επιστρέψει στον μπασκετικό Πανιώνιο, καθώς το Σάββατο (18/05, 19:00) ο Ιστορικός αγωνίζεται στην Καλλιθέα με τον γηπεδούχο Ίκαρο, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση, ώστε να πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους αγώνες των πλέι οφ.

Ο τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού πλέον και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Βέβαια, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο προπονητής του Ιστορικού αποφασίσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ίκαρο ή θελήσει να τον προφυλάξει ενόψει και των δύσκολων αγώνων των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι αναμένεται να έχουν και την στήριξη των φιλάθλων τους στον αγώνα της Καλλιθέας, με τους φίλους του Πανιωνίου να είναι έτοιμοι να δώσουν σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δυναμικό παρών!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια