Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η φετινή αποκάλυψη... Μάρκος Ντούνης!

Του Γιώργου Καρμίρη... Ο Μάρκος Ντούνης -χωρίς αμφιβολία- ήταν μία από τις φετινές πολύ ευχάριστες αποκαλύψεις του Πανιωνίου. Ο 21χρονος ...

Του Γιώργου Καρμίρη...

Ο Μάρκος Ντούνης -χωρίς αμφιβολία- ήταν μία από τις φετινές πολύ ευχάριστες αποκαλύψεις του Πανιωνίου.


Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπεσε στα.. βαθιά την φετινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, μετρώντας 1283 λεπτά συμμετοχής.

Στην πρώτη του ουσιαστικά επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, κατάφερε και τα πήγε περίφημα με την κυανέρυθρη φανέλα, δικαιώνοντας απόλυτα τους ανθρώπους του συλλόγου που τον πίστεψαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία πρέπει να έχει ένας πλάγιος   μεσοεπιθετικός, ώστε να καταφέρει να κάνει μία πολύ καλή ποδοσφαιρική καριέρα.

Ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, σωστές μεταβιβάσεις, αλλά και ικανότητα να πατάει περιοχή και να βρίσκεται μέσα στις περισσότερες φάσεις, είναι κάποια από τα εν λόγω στοιχεία που ο νεαρός άσος διαθέτει και φυσικά αν δουλέψει στο μέλλον ακόμη περισσότερο, τότε θα μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ιστορικό.

Άλλωστε, το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία των "πασαδόρων" της ομάδας μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Μάρκος Ντούνης δημιούργησε τρία γκολ του Πανιωνίου με δικές του ασιστ και βρίσκεται στην σχετική κατηγορία πάνω από τους Γουνδουλάκη, Αραβίδη και Οκόγε, οι οποίοι είχαν δύο ασιστ.

Εκτός όμως από... πάσες, έδειξε πως έχει και το ένστικτο του σκόρερ. Σημείωσε τρία τέρματα, όσα δηλαδή και ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης, αλλά και ο Δημήτρης Κολοβός. Πρώτος στην σχετική λίστα των σκόρερ είναι φυσικά ο Χρήστος Αραβίδης με 8 γκολ, με τους Σάμαρη (5 τέρματα) και Καμπάνταη (4 τέρματα) να ακολουθούν.

Κυανέρυθρος από... μικρός! 

Ο Ντούνης προέρχεται ποδοσφαιρικά από τα... φυτώρια του Πανιωνίου και όλα αυτά τα χρόνια με
σκληρή δουλειά και πολύ προσπάθεια κατάφερε να ανεβεί στην επαγγελματική ομάδα του Ιστορικού.

Πριν από, περίπου, 7 χρόνια ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να γραφτεί στις ακαδημίες  του συλλόγου και ξεκίνησε να φοράει τα "κυανέρυθρα" στην δεύτερη ομάδα του εφηβικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουζηνού.

Η εξέλιξη του 21χρονου ποδοσφαιριστή ήταν γρήγορη, όλοι οι προπονητές πίστεψαν στις δυνατότητες του και έτσι η πρόοδος του ήταν συνεχής, μέχρι που έφτασε στην ανδρική ομάδα και φυσικά στην πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε την σεζόν 2012/13.

Ήρθε η... δικαίωση

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις "υποχρέωσαν" την διοίκηση του Πανιωνίου να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το νέο συμβόλαιο του Ντούνη περιλαμβάνει πολύ καλύτερες οικονομικές αποδοχές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρότινος αμείβονταν μόνο με έναν μισθό.

Ο Πανιώνιος επιβράβευσε, ουσιαστικά, τον νεαρό άσο της ομάδας για την απόδοση του, δίνοντας του παράλληλα και κίνητρο για να εξελίξει ακόμη περισσότερο την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

2 σχόλια

  1. Tetoia paidia chreiazetai t elliniko podosfairo, bravo ston marko kai episis ston dimitri p exase prosfata ton patera ! Oso gia tis kakentrexeis fimes apla adiaforise gt oloi se zileuoun dystyxws, k dikaiwse tin omada me tin psixi s! S stiriZoume oloi mas p eimaste filoi tou podosfairou k oxi opadoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Μάρκο. Πάντως η χρονιά δεν είναι μόνο πρωτάθλημα. Ο Μάρκος πέτυχε γκολ και στο κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή