Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: Οι παίκτες μου έδειξαν ψυχραιμία στην παράταση

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ψυχραιμία και την συγκέντρωση που έδειξαν στην παράταση έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός του...

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ψυχραιμία και την συγκέντρωση που έδειξαν στην παράταση έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Ο τεχνικός του Ιστορικού, στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε-μεταξύ άλλων- στην διαφορετική εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος στα δύο ημίχρονα, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι είχε πολύ τακτική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία, συγκέντρωση και ψυχική δύναμη στην παράταση. Επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο επιτρέψαμε στον Άρη να πετύχει εύκολα καλάθια. Δεχθήκαμε 40 πόντους στο δεύτερο μέρος έναντι 26 στο πρώτο. Πήραμε διαφορές, που δεν τις κρατήσαμε. Ο Άρης είναι πολύ μαχητική ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, που πετύχαμε, γιατί γνωρίζουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Άρης. Κάναμε, όμως, απλώς το 1-0 και πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Ήταν πολύ μεγάλο παιχνίδι τακτικής. Με εναλλαγές σχημάτων και σίγουρα σε τέτοια ματς προσπαθείς να χτυπήσεις κατ’ ευθείαν στις αδυναμίες του αντιπάλου. Εξειδικεύεις το παιχνίδι σου και δεν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας".

Δεν υπάρχουν σχόλια