Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάρκος Ντούνης: Η εξαιρετική σεζόν, τα κυανέρυθρα φυτώρια και η δικαίωση!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... O Mάρκος Ντούνης αποτελεί την φετινή σεζόν μία από τις αποκαλύψεις του Πανιωνίου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός το...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

O Mάρκος Ντούνης αποτελεί την φετινή σεζόν μία από τις αποκαλύψεις του Πανιωνίου.


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ιστορικού, στην πρώτη του ουσιαστικά επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους του συλλόγου που τον πίστεψαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο 20χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται στην δεύτερη θέση των σκόρερ του Πανιωνίου με τρία τέρματα (σ.σ. μαζί με Καμπάνταη και Γουνδουλάκη).

Τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει είναι χωρίς αμφιβολία η ταχύτητα, την οποία διαθέτει, η καλή του τεχνική κατάρτιση  αλλά και η ικανότητα του να πατάει περιοχή και να βρίσκεται μέσα στις περισσότερες φάσεις.

Από τα κυανέρυθρα... φυτώρια

Ο Ντούνης προέρχεται από τα... φυτώρια του Πανιωνίου και με σκληρή δουλειά κατάφερε να ανεβεί στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πριν από, περίπου, 7 χρόνια ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να γραφτεί στις ακαδημίες του συλλόγου και ξεκίνησε να φοράει τα "κυανέρυθρα" στην δεύτερη ομάδα του εφηβικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουζηνού.

Η εξέλιξη του 20χρονου ποδοσφαιριστή ήταν γρήγορη, έδειξε από την πρώτη στιγμή πως κατέχει το... τόπι και έτσι η πρόοδος του ήταν συνεχής, μέχρι που έφτασε και στην ανδρική ομάδα.

Η δικαίωση... 

Οι φετινές του εξαιρετικές εμφανίσεις "υποχρέωσαν" την διοίκηση του Πανιωνίου να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το νέο συμβόλαιο του Ντούνη περιλαμβάνει πολύ καλύτερες οικονομικές αποδοχές για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρότινος αμείβονταν μόνο με έναν μισθό.

Ο Πανιώνιος επιβράβευσε, ουσιαστικά, τον νεαρό άσο της ομάδας για την απόδοση του, δίνοντας του παράλληλα και κίνητρο για να εξελίξει ακόμη περισσότερο την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη. 

3 σχόλια

  1. Σπυρόπουλε με τι καθαρίζεις τον πάγκο?
    Μπράβο Μάρκο πάνθηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος βιαζετε σκονταφτει... Μαρκο ψυχαρα για παντα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑ

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο παλικάρι, μπράβο στη διοίκηση, μπράβο και σε αυτούς που δουλεύουν στα φυτώρια της ομάδας. Έτσι θα εξυγιανθεί η ομάδα αγνωνιστικά και οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή