Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στον Ηλυσιακό

Στο παρελθόν έχουν αφήσει στον Πανιώνιο την ήττα από το Ρέθυμνο και πλέον η συγκέντρωση όλων βρίσκεται στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με ...

Στο παρελθόν έχουν αφήσει στον Πανιώνιο την ήττα από το Ρέθυμνο και πλέον η συγκέντρωση όλων βρίσκεται στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση της Κρήτης, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, ενώ η ομάδα υπέπεσε και σε πολλά λάθη.

Μάλιστα, το πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός από ασκήσεις με βάρη, περιλάμβανε και... βιντεοθεραπεία για τους αθλητές της ομάδας, ώστε να καταλάβουν τα λάθη που έγιναν με το Ρέθυμνο και να υπάρξει άμεση βελτίωση.

Από εκεί και πέρα, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό του Ιστορικού να συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας χωρίς "εμπόδια", ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν -πλέον- το μυαλό τους μόνο στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

3 σχόλια

  1. Ο Ηλυσιακός είναι σχεδόν σωμένος και άρα σχετικά αδιάφορος
    γιαυτό το παιχνίδι όποτε δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια τι ειναι αυτα που λετε, σωσμενος ο Ηλυσιακος με ρεκορ 6-13 και μολις μια νικη πανω απο τη ζωνη, με 7 ματς να μενουν? Σιγουρα δεν ειναι δυνατος αντιπαλος, αλλα αδιαφορος απο που ως που??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ηλυσιακός λογικά είναι σωμένος αφού έχει στην έδρα του Πάτρα
    και Καοδ, αν κερδίσει αυτά τα 2 παιχνιδάκια στην έδρα του σώθηκε.

    Δεν νομίζω ότι μια ήττα στο Αρτάκης είναι καταδικαστική για
    τον Ηλυσιακό οπότε δεν θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με εμάς σαν τελικό.

    Τα φαβορί για Α2, βάσει προγράμματος, είναι Ελευσίνα και Περιστέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή