Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Γράφει ο Γιώργος Καρμ...
Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.
Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης
Γιαννακόπουλος: Δεν φέρει ευθύνη στα τέρματα που δέχτηκε, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είπε "όχι" στις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Πλατανιά.
Κούρντι: Δεν έκανε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι ο Κούρντι. Αρκετά λάθη και λίγες βοήθειες επιθετικά.
Κούρος: Καλός αμυντικά, αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα.
Παντίδος: Πολύ δυνατός στις μονομαχίες του, πρώτος στις περισσότερες διεκδικήσεις με τους επιθετικούς του Πλατανιά και γενικότερα από τους καλύτερους του Πανιωνίου.
Αυλωνίτης: Καλή παρουσία και από τον Αυλωνίτη, ο οποίος δείχνει να έχει ταιριάξει το κέντρο της άμυνας με τον Παντίδο.
Ρόκας: Πολύ τρέξιμο από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Γουνδουλάκης: Προσπάθησε να φτιάξει το παιχνίδι του Πανιωνίου, όμως δεν του βγήκαν οι περισσότερες ενέργειες που επιχείρησε.
Τόσκας: Σίγουρα έχει πραγματοποιήσει και καλύτερες εμφανίσεις, όμως στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία, όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία.
Αραβίδης: Κινητικός και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες. Σημείωσε και ένα πολύ όμορφο τέρμα.
Κολοβός: Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός προς την αντίπαλη εστία, ενώ δεν πήρε και πολλές πρωτοβουλίες. Σημείωσε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο όμως ακυρώθηκε!
Καμπάνταης: Στα λεπτά που αγωνίστηκε, μέχρι να τραυματιστεί, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως με το σουτ που έκανε απέναντι από τον Κηπουρό, έστειλε την μπάλα άουτ.
Οκόγε: Πρόσφερε τρεξίματα στην ομάδα, ενώ έκανε και την όμορφη ασιστ στον γκολ του Αραβίδη. Σε γενικές γραμμές προσπάθησε και η εμφάνιση του κρίνεται θετική.
Μενδρινός: Βοήθησε πολύ με την είσοδο του στον αγώνα. Κράτησε σωστά την μπάλα και μοίρασε το παιχνίδι του Πανιωνίου.
Παναγιωτούδης: Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να κάνει ένα σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Ερώτηση: Είναι δυνατόν να φάγαμε δύο γκολ από στημένα με κεφαλιές από πιο κοντά από το σημείο του πέναλτι (επίσης υπάρχει άλλη μια κεφαλιά στην αρχή του αγώνα που βγαζει ο Γιαννακόπουλος) και τα ΔΥΟ σεντερ μπακ μας να πήγαν καλά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας βλέπουνε!!!!!
Egw symfwnw oti idika o pantidos alla kai o avlonitis ta phgan poly kala kai einai dyo nea paidia poy ta stirixtei o panionios ta epomena xronia, oson afora thn amyna. Allwste sta dyo goal alloi markaroun tous skorer toy platania.. einai kai apo stimena, den einai apo kanoniki epithesh
ΑπάντησηΔιαγραφή