Ο Ιστορικός παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στη Τούμπα, κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο ...
Ο Ιστορικός παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στη Τούμπα, κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (4-2).
Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όμως στα τελευταία δέκα λεπτά δέχτηκε δυο γκολ, τα οποία και έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στην φάση του πέναλτι, όπου ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2, ο Κατσουράνης, ο οποίος ανέτρεψε τον Καμπάνταη, αν και ο επιθετικός του Πανιωνίου ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ο έμπειρος άσος του ΠΑΟΚ αντίκρισε την κίτρινη και όχι την κόκκινη κάρτα όπως κανονικά θα έπρεπε.
Τα τέρματα του Πανιωνίου σημείωσαν οι Ανδράλας (34’) και Γουνδουλάκης (63’ πεν).
Το παιχνίδι…
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Πανιωνίου να δίνουν βαρύτητα στα μετόπισθεν και στις αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να χτυπήσουν –κυρίως- με τους Κολοβό, Αραβίδη και Γουνδουλάκη.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Ιστορικού.
Τελικά, η ομάδα του Γιώργου Δώνη στο 32’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με δυνατό σουτ του Κάτσε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Γιαννακόπουλου.
Αυτό το τέρμα, αφύπνισε, τον Πανιώνιο, καθώς η ομάδα ανέβασε την απόδοση της και δύο λεπτά αργότερα (34’) ευτύχισε να φέρει το ματς στα ίσια.
Ο Γουνδουλάκης «έσπασε» την μπάλα στον Ανδράλα, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.
Στη συνέχεια ο Ιστορικός είχε την ευκαιρία να πάρει και προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Κολοβός, αν και βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ, καθυστέρησε και τελικά το σουτ που έκανε κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Η «επανάληψη» δεν ξεκίνησε καλά για τον Πανιώνιο, αφού οι γηπεδούχοι στο 50’ πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Σαλπιγγίδη
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε το κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα-σουτ του Ρομπερ, με τον Γιαννακόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει.
Στο 59’ ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως το Σουτ του Τόσκα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (63’), όμως, ήταν η στιγμή που ο Πανιώνιος κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια.
Ο Καμπάνταης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κατσουράνης, με τον Ντίτσο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Γουνδουλάκης, που ανέλαβε να το εκτελέσει, ήταν ψύχραιμος, κάνοντας το 2-2.
Να σημειωθεί, πως ο Κατσουράνης που ανέτρεψε τον Καμπάνταη, αν και ο επιθετικός του Πανιωνίου ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ο παίκτης του ΠΑΟΚ αντίκρισε την κίτρινη και όχι την κόκκινη κάρτα.
Στο 75’ ο Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μία σπουδαία επέμβαση, καθώς είπε «όχι» στο κοντινό σουτ του Σαλπιγγίδη.
Πέντε λεπτά αργότερα (80’), όμως, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν αδύνατο να αποσοβήσει το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων, καθώς ο Κατσουράνης βρήκε δίχτυα με άπιαστο γυριστό σουτ.
Αυτό το τέρμα φάνηκε να ρίχνει ψυχολογικά την ομάδα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να καταφέρνει να κάνει και το 4-2 στο 87’ με σκόρερ τον Βούκιτς.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους Πάνθηρες να χειροκροτούν την ομάδα στο τέλος του ματς και τον Πανιώνιο να μένει με τα… παράπονα, για το γεγονός πως ο Κατσουράνης δεν είδε… ποτέ την κόκκινη κάρτα (στην φάση του πέναλτι).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Καμπάνταης, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας.
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Πέλκας, Ρομπέρ, Σίντελφελντ, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Λορενς, Κωνσταντινίοδης, Κάτσε, Κατσουράνης.
*Πολυ δυναμική παρουσία από περίπου 200 Πάνθηρες, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν...
Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Μπράβο ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!! Μπράβο ΠΑΝΘΗΡΑΡΕΣ!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Ο Ιστορικός παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στη Τούμπα..." ΓΤ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? Ποιο καλο προσωπο εδειξε ο Πανιώνιος?? Ο Παοκ στο πρωτο 20 λεπτο ειχε 10-12 τελικες...Η καθε φάση του Παοκ μύριζε γκολ σε όλο τον αγώνα! Εχουμε την χειρότερη αμυντικη λειτουργία του πρωταθήματος και δεν λέτε τίποτα...Μην εθελοτυφλούμε στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθήματος και ας κανου εντατικές προπονήσεις να βελτιώσουν την άμυνα άμεσα..ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! Μακράν από τις χειρότερες μας εμφανίσεις έχοντα 30% κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα! Άλλο αγώνα βλέπαμε..??
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμενουμε κυριοι να βγαλετε επιτελους μια ανακοινωση εις βαρος του διαιτητη ΝΤΙΤΣΙΟΥ δεν επιτρεπετε να τους αφηνουμε ετσι να κλεβουν βαθμους απο την ομαδα μας αν δεν ηταν κοκκινη του Κατσουρανη ποτε διδετε κοκκινη??ειναι κριμα και για τους παικτες που χθες αγωνιστηκαν με παθος παιδια συνεχιστε ετσι με παθος και δυναμη και ο αγωνας σας θα δικαιωθη.Παμε γερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ η διαιτησία μας στέρησε βαθμούς. Ελπίζω να μην είναι μοιραίοι. Δεν λέω ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα, λέω ότι ισοφαρίζουμε για 2η φορά σε δύσκολη έδρα και ο αντίπαλος θα έπρεπε να παίζει με 10. Όλα τα άλλα δεν μου λένε τίποτα, γνωρίζω πολύ καλά το υλικό μας. Για άλλη μια φορά μας ΕΚΛΕΨΑΝ KAI H ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... (δυστυχώς). Ο συμπαθής ΠΑΟΚ βαδίζει στα χνάρια του ΠΟΚ , σε βάρος των μικρότερων (αριθμητικά) συλλόγων.
ΑπάντησηΔιαγραφή