Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το...πολυεργαλείο Νίκος Παντίδος!

Του Γιώργου Καρμίρη... Αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού στην περίοδο του Ιανουαρίου και κατάφερε να προσαρμοστεί κ...

Του Γιώργου Καρμίρη...


Αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού στην περίοδο του Ιανουαρίου και κατάφερε να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί άμεσα στη νέα του ομάδα.


Ο λόγος για τον Νίκο Παντίδο, ο οποίος αποτελεί πλέον βασικό μέλος της ενδεκάδας του Πανιωνίου, προσφέροντας μάλιστα τις υπηρεσίες του σε παραπάνω από μία θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος μετράει ήδη τρεις συμμετοχές στο βασικό σχήμα της ομάδας (με ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Πανθρακικό), έχοντας μάλιστα αγωνιστεί στις δύο από αυτές ως αμυντικό χαφ.

Στη κανονική του θέση, η οποία είναι κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε στο περασμένο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο στα τελευταία 32 λεπτά του ματς με την είσοδο του Θέμη Κουλουχέρη, πέρασε ξανά στην μεσαία γραμμή.

Ο Παντίδος δείχνει πως μπορεί να αντεπεξέλθει το ίδιο καλά τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως στόπερ. Βασικά στοιχεία στο παιχνίδι του είναι η δύναμη, αλλά και η αρκετά καλή του τεχνική κατάρτιση.

Μπορεί να είναι αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, ωστόσο μπορεί να βάλει κάτω την μπάλα και να την προωθήσει σωστά, κάτι που του δίνει και την δυνατότητα να αγωνίζεται με επιτυχία και στον ρόλο του αμυντικού χαφ.

Μάλιστα, άνθρωποι που έχουν δουλέψει μαζί του τονίζουν πως μπορεί να προσφέρει βοήθειες -αν χρειαστεί- και στη θέση του δεξιού μπακ και ότι έχει πολλές δυνατότητες, τις οποίες ακόμη δεν έχει δείξει.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά "πολυεργαλείο", καθώς μπορεί να δώσει λύσεις σε παραπάνω από μία θέση. Γεγονός, που "λύνει" τα χέρια του τεχνικού της ομάδας, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Οι έως τώρα λοιπόν εμφανίσεις του Παντίδου με τα "κυανέρυθρα" θεωρούνται κάτι παραπάνω από καλές και άπαντες ευελπιστούν πως θα συνεχίσει στα ίδια και ακόμη καλύτερα επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια