Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα σ' αγαπώ!

Μετά τον περίπατο στο Περιστέρι είχαμε μιά μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε άλλον έναν στο Μαρούσι αλλά την χάσαμε. Τα καταφέραμε να ηττηθούμε τε...

Μετά τον περίπατο στο Περιστέρι είχαμε μιά μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε άλλον έναν στο Μαρούσι αλλά την χάσαμε.


Τα καταφέραμε να ηττηθούμε τελικά κι από αυτή την ΑΕΚ, που βλέπουμε όλοι, ότι φέτος το μόνο που μπορείς να της καταλογίσεις αγωνιστικά, είναι μια φιλότιμη προσπάθεια. Κάναμε μάγκες τους ανύπαρκτους. Μπήκαν λίγο φουριόζοι στο πρώτο μισάωρο και σαστίσαμε.
Λάθη επί λαθών. Κέντρο πουθενά. Κατοχή, ποιά κατοχή; και τελικές προσπάθειες μηδέν.

Γιατί βρε γλυκά μου παιδιά αφού έχετε δείξει σε παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πίεση. Για ποιό λόγο να σας φοβίσει τούτη δω η ΑΕΚ;
Αν παίζαμε από την αρχή του παιχνιδιού όπως στο δεύτερο ημίχρονο, θα είχαμε φύγει, χαλαρά, με μια τριάρα που ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ, θα είχε ιδιαίτερη σημασία για όλους.

Η μεγάλη μου απορία θα παραμείνει, τι είπε ο Ελέ μέσα στα δεκαπέντε λεπτά του ημιχρόνου, και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο άλλη ομάδα, παλέψαμε στο κέντρο, μειώσαμε αισθητά τα λάθη, κάναμε τελικές, είχαμε δοκάρι και φέραμε το ματς εκεί που έπρεπε να είναι από το πρώτο λεπτό.
Δικό μας.

Και να έβλεπα ένα παιχνίδι όπου υστερούσαμε σε κάτι από τον αντίπαλο, να καταπιώ την ανωτερότητά του και να δεχτώ την ήττα. Εδώ όμως, στραβοκατάπια. Ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε από την αδράνεια του πρώτου 30λεπτου και τα αλλεπάληλα λάθη.

Κοιτάμε πάντα μπροστά. Πάμε για τον ΠΑΣ. Eύχομαι με λιγότερες απουσίες.
Tο κεφάλι ψηλά, τα δόντια σφιχτά.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

5 σχόλια

  1. Αυτό το ΄δεν ελπίζω τίποτα',νομίζω ότι είναι πολύ λάθος και δεν πρέπει να λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ Κ ΠΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι πανιωναρα και ελπιζω σε πολλα αυτο θελουμε να πιστευουν και οι παικτεσ δεν ειναι δυνατον στο πρωτο ημιχρονο να ειμασθε ανυπαρκτοι και στο δευτερο αφου φαγαμε το γκολ να αλλαξη η εικονα μασ αναστησαμε την αεκ .δυστυχωσ δυσκολα ανατρεπουμε σκορ τωρα αυτο περασε κοιταμε μπροστα με δουλεια βδομαδασ και νικη με τον πασ γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala pou eides pws hmastan kaluteroi H' toulaxiston isaksioi?allo paixnidi eidame? 1 telikh prospathia emeis 12 aytoi(grafoun ta statistika)...sto prwto hmixrono ama xaname 3-0 de tha mou fainotan katholou paralogo...Na nai kala o Perist.na sovareutoume k NIKH me PAS twra...pash thiseia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΤΣΙ ;ΚΟΚΟ ΚΟΚΟ ΚΟΚΟ Κ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. emp

      Διαγραφή