Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Νωρίς για να κοιτάμε παραπάνω από όσο πρέπει»

«Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω από όσο πρέπει». Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά την εντυπωσιακ...

«Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω από όσο πρέπει». Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του «Ιστορικού» στο Περιστέρι.


«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν και στα 40 λεπτά», δήλωσε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και εξήγησε πως: «Είχαμε πει πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα και χαίρομαι που οι παίκτες μου το κατάλαβαν και το εφάρμοσαν μέσα στο γήπεδο. Είναι ενθαρρυντικό που μετά τη χειρότερή μας φετινή εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ αντιδράσαμε σωστά. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς με μία ομάδα που θέλει να σωθεί (σ.σ. Καβάλα εντός)».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Δημήτρη για τη δουλειά που έχει κάνει», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στον προπονητή των «κυανοκίτρινων» Κουστένη. «Το Περιστέρι έχει βρει ρόλους και με λίγα μέσα έχει καταφέρει πάρα πολλά. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων μας».

Σε ερώτηση εάν μπορεί ο Πανιώνιος να κοιτάζει πιο ψηλά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ο προπονητής του «Ιστορικού» επισήμανε ότι: «Έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες. Είναι σημαντικό που δουλεύουμε με νέα παιδιά ώστε να τους κάνουμε να έχουν καλή νοοτροπία. Πλέον και ο Αγραβάνης είναι στην ομάδα. Αν συνεχίσει και εκείνος να δουλεύει θα πάει καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Πετύχαμε μόνο μια νίκη. Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο ματς».

1 σχόλιο