Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Περιστερίδης: Καλή απόδοση από τον Κώστα Περιστερίδη. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου είπε «όχι» σε αρκετές επιθετικές ενέργειες της ΑΕΚ, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Κατίδη. Βέβαια, στην παράβαση υπέπεσε ο ίδιος ο Περιστερίδης, ωστόσο με την επέμβαση του διόρθωσε το λάθος του.

Κούρντι: Μέτριο παιχνίδι από τον Κούρντι. Αμυντικά υπέπεσε σε κάποια λάθη, ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Κοντοχρήστος: Αρκετά καλό παιχνίδι από τον νεαρό αριστερό μπακ. Έμπαινε δυνατά σε όλες τις φάσεις και αμυντικά ήταν αρκετά καλός. Επιθετικά προσπάθησε να ανέβει σε αρκετές φάσεις, με κάποιες κούρσες που έκανε από τα αριστερά.

Αυλωνίτης: Ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής και ίσως και του Πανιωνίου. Πολύ δυνατός, πρώτος στις περισσότερες μονομαχίες και γενικότερα μία καλή εμφάνιση για τον νεαρό άσο.

Τόσκας: Δεν είχε την ίδια καλή εικόνα όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό, ωστόσο και πάλι βοήθησε σημαντικά αμυντικά.

Παναγιωτούδης: Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, αν και δεν είναι η κανονική του θέση. Προσπάθησε, έτρεξε, όμως δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.

Μενδρινός: Αγωνίστηκε σε μία θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αυτή του αριστερού χαφ. Δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα, ενώ είχε μία καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με το σουτ που έκανε να περνάει άουτ.

Σάμαρης: Ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να φτιάξει το παιχνίδι του Πανιωνίου. Δεν μπόρεσε να περάσει πολλές μπαλιές, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα κινητικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γουνδουλάκης: Δεν κατάφερε να δώσει πολλές βοήθειες ο αρχηγός του Πανιωνίου. Έφτασε κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Κωνστνατόπουλος έδιωξε την προβολή του έμπειρου μέσου.

Ντούνης: Είχε κάποιες ατομικές ενέργειες, όμως δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα. Προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκαν πολλές ενέργειες.

Καμπάνταης: Ήταν πολύ μόνος του στην επίθεση. Κυνηγούσε όλες τις μπαλιές, ενώ βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση όταν η κεφαλιά που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Σμυρλής: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν μπόρεσε να φανεί.

1 σχόλιο

  1. simfono me apodosi pekton apla prepi na ine dinati ala pio iremi sto pexniditus na min pernun xazes kartes ke eno dexonde tin karta sinexizun na diamartironte afto prepi na tus to alaksi kapios yiati sinexia tha lipun apo ayones is varos tu istoriku as parun paradiyma tus meyalus pektes kanis den diamartirete tin ora tu pexnidiu .dietitis kakos me pola sfalmata .tora tus kulurades prepi na tus parume yiati mazeftikan poles omades kontamas.eftixos to basket mas ekana na xamoyelasume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή