Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κερδίζει και... ηρεμεί!

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (16/02, 17:15). Οι κυανέρυθροι προέρχονται α...

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (16/02, 17:15).


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο ματς με τους "Φαίακες" η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να βάλει άμεσα τέλος στην... υπόθεση παραμονή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μία φορά πολλά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουλουχέρη, Αραβίδη, Ανδράλα, Κούρου, Περιστερίδη και Λαμπρόπουλου, που είναι τραυματίες και τιμωρημένου Καμπάνταη.

Έτσι σε ένα ακόμη ματς ο καταρτισμός της ενδεκάδας δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για τον νεαρό προπονητή.

Πάντως, με τα όσα έδειξε ο τεχνικός του Ιστορικού κατά την διάρκεια της εβδομάδας, προσανατολίζεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κέρκυρας τους εξής έντεκα: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Σάμαρης, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Ντούνης και Κολοβός.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Μενδρινός, Παντίδος και Οκόγε.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Γιαννούλης, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Μπεγλεκτσής, Καρτσαμπάς, Ρόκας.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες του Πανιωνίου θα έχουν και την συμπαράσταση των Πανθήρων, οι οποίοι για ακόμη μία φορά αψηφούν τα χιλιόμετρα, προκειμένου βρεθούν στο πλευρό του Ιστορικού!

Διαβάστε και... 

-«Με πάθος και θέληση για τη νίκη»

-Γιαννακόπουλος: Πάμε για τη νίκη

-Κέρκυρα-Πανιώνιος: Στατιστικά, συμπτώσεις & παράξενες συγκυρίες

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

2 σχόλια

  1. ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε γερά ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μου...τρίποντο σήμερα , τρίποντο την επόμενη εβδομάδα και τελειώσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή