Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απόβαση με... απόφαση

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Αποφασισμένοι να επιστρέψουν με τρίποντο και ροζ φύλλο αγώνα ετοιμάζουν απόβαση σε δύο εκ διαμέτρου αντίθ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν με τρίποντο και ροζ φύλλο αγώνα ετοιμάζουν απόβαση σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα νησιά οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αυτό το Σαββατοκύριακο.


Η ομάδα ποδοσφαίρου σε έναν αγώνα που αν κρίνεις από τις στατιστικές (δεν έχουμε ούτε καν ισοπαλία στο νησί των Φαιάκων) είναι εκ προοιμίου δικό μας, δεδομένων όμως των απουσιών και της γενικότερης βαριάς ατμόσφαιρας που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας το τελευταίο διάστημα, κάνουν το παιχνίδι αμφίρροπο.

Πίστη μου είναι πως αν οι παίκτες δείξουν στον αγωνιστικό χώρο το πάθος που έδειξαν στον αγώνα με τα Γιάννινα, θα τραγουδούν χαρούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.

Στη Ρόδο πάλι, την Κυριακή (17/02), η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δεν πάει να αποδείξει τίποτα. Ξέρει, όπως κι όλοι μας, ποια είναι και τι μπορεί να καταφέρει. Ο Κολοσσός είναι ένας πάντα επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα του, αν όμως 'πιάσουμε' το παιχνίδι μας, η κατάκτηση του ροζ φύλλου θα είναι απλά μια τυπική διαδικασία.

Τρίτο νησί, η Χίος, κατεβαίνει στη Νέα Σμύρνη με στόχο τη νίκη. Είναι σίγουρα ένας δυνατός αντίπαλος, ο αγώνας όμως κρίνεται στη πισίνα κι όχι στον βαθμολογικό πίνακα.

Καλή επιτυχία λοιπόν στις δυο Κυανέρυθρες αποβάσεις μας και στην ομάδα πόλο στη πόλη μας. Μακάρι το βράδυ της Κυριακής να μας βρει σεληνιασμένους από υπερπολίτιμες νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια