Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελευθερόπουλος: Έγινε αυτό που δεν θέλαμε

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Πανιώνιος στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην Συνέντ...

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Πανιώνιος στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε:  "Κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη στην αρχή. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, έκανε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Βέβαια θα μπορούσαμε να φάμε και δεύτερο τέρμα. Θέλαμε να μην δεχτούμε γρήγορα γκολ, γιατί δεν είχαμε επιθετικές λύσεις λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε. Τελικά έγινε αυτό που δεν θέλαμε".

Στη συνέχεια ο "Ελέ" αναφερόμενος στην φάση του γκολ της ΑΕΚ και στο φάουλ από το οποίο προήλθε, είπε: "Στο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει φάουλ; Πείτε μου εσείς; Το γκολ μπήκε από στημένη φάση στο 12’ και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε".

Για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Οκόγε: "Ο Οκόγιε δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι παίκτης που βοηθάει πολύ αμυντικά".

Για το τι κρατάει από τον αγώνα: "Κρατάω από το ματς το δεύτερο ημίχρονο, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας".

Για τον ρόμβο της ΑΕΚ: "Είχαμε δουλέψει να... σπάσουμε τον ρόμβο της ΑΕΚ. Είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη κόντρα στον ΠΑΟΚ) που αντιμετωπίσαμε ομάδα με ρόμβο. Είτε με αλλαγή παιχνιδιού από τον άξονα, είτε με διαγώνιο παιχνίδι. Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ, από εκεί που φόρτωνε την πλευρά να κινούμαστε κι εμείς. Μέχρι που ο κ. Λίνεν άλλαξε το σύστημα, εμείς είπαμε να περάσει η μπάλα από τον άξονα".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;ΜΑΚΑΡΙ Ν ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ .ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηδη οι μικροι εχουν αρχισει και την κανουν ενας για την αγγλια αλλος πηγε στο γαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή