Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άργησε να μπει στο... παιχνίδι!

Ο Ιστορικός πλήρωσε το κακό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ το ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευ...

Ο Ιστορικός πλήρωσε το κακό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ το ΟΑΚΑ.


Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν μπήκε καθόλου καλά στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν δοκάρι με τον Καμπάνταη στο 71’, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι κόντρα στην ροή της «επανάληψης» θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, καθώς κέρδισαν πέναλτι. Ο Περιστερίδης, όμως, είπε όχι στην εκτέλεση του Κατίδη.

Το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ πέτυχε στο 12ο λεπτό ο Γκερέιρο.

Το παιχνίδι       

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν αρχικά μία καλή φάση με τον Πετρόπουλο και τελικά στο 12’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Σκόρερ ο Γκερέιρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Περιστερίδη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ιστορικό, όμως, να μην μπορεί να αντιδράσει άμεσα. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να προσπαθούν να φανούν απειλητικοί με αντεπιθέσεις.

Στο 21’ οι «κιτρινόμαυροι» άγγιξαν το 2-0, όμως ο Γουνδουλάκης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, μετά από κεφαλιά του Πετρόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με τον Παναγιωτούδη να κάνει μία έξυπνη σέντρα για τον Καμπάνταη, με τον τελευταίο, όμως, να μην μπορεί να κάνει την προβολή.

Οι κυανέρυθροι  όσο περνούσαν τα λεπτά έβρισκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δύσκολα έφταναν προς την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Έτσι, μέχρι το τέλος του 45λεπτου δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρχε ιδιαίτερος ρυθμός, με τις δύο ομάδες να δίνουν τις «μάχες» τους στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 52’ ο Πανιώνιος δημιούργησε την μεγαλύτερη του ευκαιρία έως εκείνο το σημείο στο παιχνίδι, με την κοντινή προβολή του Γουνδουλάκη να διώχνει δύσκολα ο Κωνσταντόπουλος.

19 λεπτά αργότερα (71’) ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Καμπάνταη να κάνει την κεφαλία και να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ και στο 77’ έφτασε μία ακόμη φορά κοντά στο γκολ, όμως του σουτ του Μενδρινού πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83’ κόντρα στην ροή του αγώνα η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, μετά από λάθος υπολογισμό του Περιστερίδη ο οποίος ανέτρεψε τον Σταματή.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου όμως, διόρθωσε το λάθος του, αφού έδιωξε εντυπωσιακά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κατίδης.

Στα επόμενα λεπτά δεν κατάφερε ο Ιστορικός να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και έτσι έφυγε ηττημένος με 1-0 από το ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαϊδης, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κούρντι, Κοντοχρήστος,  Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Καμπάνταης, Παναγιωτούδης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

17 σχόλια

  1. nai oma den htan poulimenos o dietitis.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το αεκακι παιζαμε και χαραμισαμε ενα ολοκληρο ημιχρονο!δεν πειραζει,συνεχιζουμε για να καθαρισουμε νωρις!για το πανο που αναρτησαν οι δραγουμανοι τι να πουμε?εδω καπηλευονται την ιστορια εκει θα κολλουσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΑΝΙ?ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ξεφτιλισμένοι,τι σημαίνει προσφυγιά στην ελλάδα?
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!!!!!!
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υπήρχε στη Σμύρνη ξεριζώθηκε και ήρθε με τους εκατομύρια πρόσφυγες στη Νέα Σμύρνη
    Ο Σύλλογός σας δεν υπήρχε στην Κωνσταντινούπολη,ιδρύθηκε στην Αθήνα
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    Οταν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε δημιουργήσει τμήματα σε όλα σχεδόν τα αθλήματα διοργάνωνε αγώνες στη σμύρνη και δίδασκε πολιτισμό και παιδεία δεν υπήρχατε καν ξεφτιλισμένοι που θα βγάλετε και γλώσσα
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 123 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΤΈΣ,ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΣΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΘΟΣ ΚΡΙΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΤΕΥΕΙ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.ΚΑΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Άργησε να μπει στο παιχνίδι'...! Που τόχω ξανακούσει αυτό και πόσες φορές;
    'Χαραμίσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο'! Και αυτό κάπου τόχω ξανακούσει...
    Δεν πειράζει,πάει πέρασε,κοιτάμε 'μπρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paulo 8 47 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η αεκ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ .ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ.ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ 5 Η 10 ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειαζομαστε εναν 11αδάτο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!!Κανει Μπαμ! Ο Καπάνταης έχει σκάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού δεν έχει δικαίωμα για μεταγραφές πως θα πάρει 11δατο επιθετικό;
    Ούτε έναν Μελισανιδη έχουμε να κάνει έναν "δώρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΛΦΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ 6 35 ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΙ ΛΑΚΙΖΟΥΝΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΦΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ π.χ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ;ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΙΚΑ Κ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ;

      Διαγραφή
  11. πρεπει να εχουμε το μεγαλυτερο ροστερ σε ολοκληρη τη superleague.δεν το βλεπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ροστερ με πολλους χορηγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ΡΕ???ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ...ΕΛΕΟΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ; ΑLEX-3- ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

      Διαγραφή
  14. Ποιοί είναι ΑΥΤΟΙ ρε παιδια;
    Πού είναι κρυμμένοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν παιζει κονομα ερχονται μην αγχωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή