Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δεν μας εξέπληξαν…»

Αιχμές για την διαιτησία του Αμπάρκιολη στο ματς με την Βέροια άφησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα, η διοίκηση του ...

Αιχμές για την διαιτησία του Αμπάρκιολη στο ματς με την Βέροια άφησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση που εξέδωσε.


Παράλληλα, η διοίκηση του Ιστορικού απένημε συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: 

"Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δυστυχώς δεν μας εξέπληξαν. Συγχαρητήρια παρ’ όλα αυτά στο προπονητικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αποτέλεσμα που κατέκτησαν, κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε υπηρετώντας το υγιές ποδόσφαιρο, αλλά και για να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε".

2 σχόλια

  1. Οταν επρεπε να βγαλετε ανακοινωση για τον πατερουλη σιωπησατε,σημερα που αυτος ο διαιτητης μπορουσε ανετα αν ηθελε να δωσει και πεναλτυ εναντιον μας,σπευσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΟΤΑΝ ΟΡΙΖΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ?

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή