Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας ισοπαλία με την Βέ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας ισοπαλία με την Βέροια.


Περιστερίδης: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, ωστόσο δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Περιστερίδης. Φάνηκε να έχει άγχος, με χαρακτηριστικό σημείο την φάση που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον παίκτη της Βέροιας, ευτυχώς, να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Κούρντι: Φιλότιμος, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έπεσε πάνω στον πιο δραστήριο παίκτη της Βέροιας, τον Ολαϊτάν και πέρασε δύσκολο 90λεπτο.

Ρόκας: Καλή παρουσία από τον Ρόκα. Ο αριστερός μπακ του Ιστορικού ήταν αρκετά καλός αμυντικά, ενώ και επιθετικά βοήθησε την ομάδα.

Τόσκας: Θετικό παιχνίδι του Τόσκα. Δυναμικός στις τοποθετήσεις του και σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου, πρόλαβε και έκοψε τον Ιωάννου, πριν πλασάρει τον Περιστερίδη.

Αυλωνίτης: Καλό ματς και από τον Αυλωνίτη, που έβγαινε πρώτος στις φάσεις. Καλή συνεργασία με τον Τόσκα. Στην φάση του γκολ της Βέροιας φέρει ευθύνη όλη η άμυνα της ομάδας.

Ανδράλας: Αρκετό τρέξιμο από τον έμπειρο αμυντικό μέσο. Πολύ δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Θετική η παρουσία του.

Σάμαρης: Προσπάθησε επιθετικά να βοηθήσει την ομάδα, με κάποιες μπαλιές που επιχείρησε να περάσει. Σε γενικές γραμμές δεν έκανε κακό παιχνίδι.

Μενδρινός: Ο καλύτερος της μεσαίας γραμμής. Κρατούσε σωστά την μπάλα και πρόσφερε επιθετικά στην ομάδα τόσο με τις μπαλιές του, όσο και με τις ενέργειες του.

Ντούνης: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια ο Ντούνης. Στο πρώτο μέρος είχε τρεξίματα, έκανε κάποιες ενέργειες και γενικότερα προσπάθησε. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα και ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα, πριν την αποβολή του.

Αραβίδης: Μαχητικός όπως πάντα, αλλά δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Καμπάνταης: Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν απομονωμένος στην επίθεση. Έδωσε τις μάχες του και πέτυχε και το τέρμα της ομάδας.

Παναγιωτούδης: Πέρασε στην θέση του Μενδρινού και δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Γουνδουλάκης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

10 σχόλια

  1. re giorgi o andralas simantiki parousia? egw gt dn ton eida pouthena sta xaf na trofodotei kai na kovei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοι οι Μενδρινος και τα δυο στοπερ.. Ο Ανδραλας θετικος, οσο μπορουσε βεβαια γιατι ηταν ο μονος που μαρκαρε.. Κακος ο Καμπανταης παρα το γκολ και οι Περιστεριδης , Κουρντι... Οι αλλοι απλα δεν ηταν κακοι!

    Νικος- Καλλιθεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Prepei na enisxuthei i omada me kathe kostos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά αλλο αγώνα έβλεπα εγώ;ο ανδραλας ήταν ανύπαρκτος και είναι σταθερά αρνητικός σε όλους τους αγώνες απορώ γιατί τον βάζει.παρακολουθω απ' το 95 τον Πανιώνιο χειρότερο παίχτη. Δεν θυμάμαι. όλοι αγαπάμε τον ιστορικό αλλά καλό είναι να είστε πιο αντικειμενικοί στν κριτική των παιχτών και μην χαϊδεύετε αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Στην άμυνα εν γένει ξεχωρίζει ο Ρόκας(παίκτης ο οποίος αρχικά ήταν εκτός πλάνων...θυμίζω).
    -Ο Κούρντι δεν πείθει!Πολύ ζελέ στο μαλλί!
    -Αυλωνίτης και Τόσκας κάνουν ό,τι μπορούν.
    -Ανδράλας...πολύ φιλότιμος για την ηλικία του.
    -Έβαλε Μενδρινό με το ζόρι και τον έβγαλε διότι κουράζει χαρακτηριστικά με το κράτημα της μπάλας. Αυτός και ο 'πρώην' Ρόβας σε πολλά παιχνίδια δημιουργούσαν πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας. Καλός παίχτης δε σημαίνει κουβαλάω τη μπάλα(ισχύει και το αντίθετο).
    -Ντούνης...απλά δε του πήγε ο αγώνας.
    -Ο Αραβίδης ακόμα περιμένει μια σωστή πάσα να του κάνουν!
    -Ο Καπάνταης ταιρίαζει περισσότερο στους αγώνες που έχουμε την κατοχή.
    -Σάμαρης: Τακτικά ο καλύτερος χθες και εν γένει ο ποιοτηκότερος στην ομάδα μας. Έχει μάθει να παίζει με τη μία τη μπάλα και όταν χρειάζεται να κάνει το παραπάνω.Μακάρι να έπαιζαν και οι άλλοι στο κέντρο έτσι. Μετά το περίεργο εμπάργκο από τον Ελέ στο πρώτο μισό είναι θέμα 1-2 αγωνιστικών για να βρει full ρυθμό και έτσι να αποφεύγει μικρολάθη κούρασης.
    -Κολοβός και Φανούρης είναι εκτός φόρμας!
    Η ομάδα θα σωθεί...γι' αυτό να ηρεμήσουμε όλοι μας και να αφήσουμε προπονητή και επιτελείο να κάνουν τη δουλεία τους με καθαρό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουραζει ο Μενδρινος με το κρατημα της μπαλας,γιαυτο μολις τον εβγαλες για να παρει παιχνιδια το τσικο του παοκ ,εφαγες την ισοφαριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ο Μενδρινός θα 'παιρνε την κεφαλιά στην άμυνα??
    Σοβαρέψου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα αν δεν είχε βγει ο Μενδρινός, τώρα η κουβέντα θα ήταν "καλά ρε γιατί δεν έβγαλε τον Μενδρινό να βάλει έναν πιο αμυντικογενή παίκτη, μπας και έπαιρνε καμια κεφαλιά στην περιοχή"
    Ετσι είναι. Ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν έπαιξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξαχναμε οτι η κεφαλια στο 93 φευγα πηγε στα χερια του Περιστεριδη αλλιως 1-2 τωρα. Οι πολλες σεντρες και ενα παρ'ολιγο πεναλτυ απο τη δεξια μας μερια ειναι απο επιλογη του αντιπαλου προπονητη να φορτωσει και να ανγκα σει σε λαθη της δεξια μας γραμμης γενικα, η οποια ηταν το αδυνατο σημειο ιδιαιτερα μετα το αδικαιολογητο χερι / αποβολη.

    Η πιεση αυτη οδηγησε και το κεντρο της αμυνας σε μαρκαρισματα χωρις σωστες βοηθειες με συνεπεια τα λαθη.

    Η αλλαγη Μενδρινου επηρεασε αρνητικα απο την στιγμη που λιγο μετα ειχαμε την αποβολη, διοτι τοτε τον χρειαζομασταν μεσα να κραταει μπαλα, διαφορετικα εαν το πλανο αλλαγων πεγαινε με τους 11 στον αγωνα τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα και οι 3 βαθμοι μαλλον δικοι μας.

    Το συμπερασμα ειναι, εαν ξεχασουμε οτι το δικο μας γκολ ειχε λιγο την ευνοια της τυχης (το σουτ προς το τερμα του Μενδρινου καταληγει σε εξωτερικο φαλτσο και πασα στον Αραβιδη ο οποιος στη κεφαλια πασα στον Καπανταη καλυπτεται απο εναν ξαχασμενο αμυντικο της Βεροιας), οτι η ισοφαριση ηρθε κυρίως λογω της αποβολης και ελειψης γενικα παικτων κυριως για την ωρα των αλλαγων ιδιαιτερα δε σε περιπτωσεις που πρεπει να παιξεις με 10.

    Ετσι λοιπον που ειναι σημερα το ροστερ και μεχρι να ξαναδουμε πληρη συνθεση, για να κερδισουμε παιχνιδια πρεπει ολοι οι παικτες να υπερβαλλουν εαυτον χωρις να ρισκαρουν αποβολη διοτι τοτε η ομαδα γινεται αδυναμο θηραμα για τον αντιπαλο.

    Ο προπονητης εχει την ευθυνη για την προετοιμασια των παικτων που εχει στη διαθεση του, για την συνθεση της ομαδος, και για την καθοδηγηση της τακτικα και ενισχυση της ψυχολογικα στη διαρκεια του αγωνα. Οι ευθυνες του ειναι αντιστοιχες της δυναμικης της ομαδος στο καθε παιχνιδι οπως και στο προχθεσινο.

    Εχουμε λοιπον υποχρεωση σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ να καταλαβαινουμε και να στηριζουμε την ομαδα μας αμεξαρτητα τις οποιες αδυναμιες παρουσιαζει κατα διαστηματα και να απομονωνουμε συμπεριφορες που δεν μας ταιριαζουν.

    Καλη δυναμη στην ομαδα μας και να γυρισει με το τριποντο απο την Κρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή