Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχολογικές «ντόπες» ενόψει Βέροιας!

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορωπί βρέθηκαν την Παρασκευή (11/01) άνθρωποι της διοίκησης του Ιστορικού, οι οποίοι επιχε...

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορωπί βρέθηκαν την Παρασκευή (11/01) άνθρωποι της διοίκησης του Ιστορικού, οι οποίοι επιχείρησαν, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, να ανεβάσουν την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας παιχνιδιού με την Βέροια.


Πιο συγκεκριμένα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Νίκος Γκλεζάκος και ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας, τόνισαν, μεταξύ άλλων, στους παίκτες των κυανέρυθρων πριν την έναρξη της προπόνησης: "Δεν χρειάζεται να σας τονίσουμε πόσο κρίσιμο και σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Είναι στο χέρι σας να το πάρετε όπως και όλα τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας στον Δεύτερο γύρο".

Ο Νίκος Γκλεζάκος συνέχισε, προσθέτοντας: "Παρόλο που έχει παραιτηθεί από τη θέση του γενικού αρχηγού ο Σπύρος Μίχου, δεν θα αντικατασταθεί από κανέναν, αλλά από όλους μας, γιατί η θέση ανήκει σε αυτόν. Έστω και ένας να μείνει από εμάς, ο σχεδιασμός θα προχωρήσει κανονικά, όπως ξεκινήσαμε. Και εσείς αποδείξτε ποιοι είσαστε".

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "...αξίζει να παίξουμε και για τους ανθρώπους της διοίκησης που έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια φέτος".

Η κίνηση και τα λόγια των ανθρώπων του Πανιωνίου ανέβασαν ψυχολογικά τους παίκτες του Ιστορικού, κάτι που φάνηκε και στην προπόνηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια