Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τυπική διαδικασία ή κάτι παραπάνω;

Η 13 αγωνιστική ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας δοκιμασία του Ιστορικού στο ΣΕΦ. Αποστολή που σίγουρα είναι δύσκολη εκ προοιμίου. Ωστόσο, η...

Η 13 αγωνιστική ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας δοκιμασία του Ιστορικού στο ΣΕΦ. Αποστολή που σίγουρα είναι δύσκολη εκ προοιμίου. Ωστόσο, η δυναμική της ομάδας φέτος γεννά προσδοκίες για μια καλή εμφάνιση.


Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει την Παρασκευή στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα και θα έχει λίγες μέρες για να προετοιμαστεί αγωνιστικά και σωματικά για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια ποιοτική 12αδα γι' αυτό και προελαύνει στο πρωτάθλημα αήττητη.

Ποιος όμως μπορεί να απαγορέψει στα παιδιά του Σφαιρόπουλου να ελπίζουν; Μετά τον αποκλεισμό απ' την Ευρώπη και την εύκολη επικράτηση του έτερου ανταγωνιστή για την 3η θέση ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια εναντίον των 2 αιωνίων έχουν πια μεγαλύτερη σημασία.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, πρέπει να ελεγχθεί ο ρυθμός, καθώς οι ερυθρόλευκοι αρέσκονται στο γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι στην έδρα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μ.ο. της ομάδας του Πειραιά πλησιάζει τους 94 πόντους.

Ο Πανιώνιος πρέπει να περιορίσει το παιχνίδι του Σπανούλη και των έτερων guard του Ολυμπιακού, οι οποίοι αρέσκονται στο να κάνουν drive και να δημιουργούν.

Ένα ζητούμενο είναι η απόδοση των ψηλών και ο έλεγχος των rebound. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Καββαδάς έδειξε να πατά καλύτερα, να κερδίζει μάχες και να γίνεται σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Τέλος, θεωρώ ότι ο νέος coach της εθνικής πρέπει να βρίσκεται στο ΣΕΦ για να δει το Σλούκα, τον Παπανικολάου και το Μάντζαρη να υποδέχονται τα φιλαράκια τους και πρωταθλητές κόσμου στο επίπεδο των νέων, τον Παππά (1ος σκόρερ μέχρι τώρα στην Α1), το Γιάνκοβιτς (4ος rebounder, 5ος σε αξιολόγηση) και τον Μπόγρη.

Του Άγγελου Χρονόπουλου

6 σχόλια

  1. Για να δούμε! Ίσως είναι όντως η ευκαιρία του Ιστορικού για κάτι παραπάνω από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλη ευκαρια για υπερβαση, εστω ζοριζοντας τον Ολυμπιακο. Νομιζω οτι μεσα στη σεζον η ομαδα μας η οποια εχει τοσα νεα προσωπα ολο και θα βελτιωνεται. Δυστυχως τα αποτελεσματα δεν μας πηγαν καλα σημερα,κερδισαν και τα Μπαοκια και τα σκουληκια. Για να δουμε τη Δευτερα το βραδυ...

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε μωρη αρρωστια! Διπλο στο ΣΕΦ να τρελαθω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυσκολα παιδια απλα αξιοπρεπως σταθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο παοκ που κερδισε το καταλαβαινω..ο ρουλης τι σε ενδιαφερει νικο?αυτοι ειναι χειροτεροι απο την κηφισσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχα την ελπιδα να εβλεπω το Ρουλη στην Α2 φιλε μου, that's all... Αλλα δυστυχως ανακαμπτει... Εννοειται οτι ειναι χαλια!

    Νικος - East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή