Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τόσκας: «Έπαιξε ρόλο και η αποβολή»

Ο Δημήτρης Τόσκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Βέροια. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικό...

Ο Δημήτρης Τόσκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης για το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Βέροια.


Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τόνισε αρχικά: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νικηφόρα αποτελέσματα. Δεχτήκαμε τελικά στο τέλος την ισοφάριση, έπαιξε ρόλο και η αποβολή. Ίσως στο τέλος φάνηκε και η κούραση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν οπισθοχωρήσαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε τη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ενόψει του ΟΦΗ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα για να παίρνει θετικά αποτελέσματα».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΧΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΤΣΑΚΙΡΗ) ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εμεις δεν καναμε καμια αλλαγη, εμεις αφησαμε μονο τον παικτη της Βεροιας να σεντραρει, εμεις αφυλαχτο και τον Κοστλι...ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ! Φιλαρακι, παρε κανενα lexotanil και μηνπηγαινεις γηπεδο αν δεν σου αρεσει η κριτικη... Αντε μπραβο!
    Lazaros

    ΑπάντησηΔιαγραφή