Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπέγραψε ο Παντίδος!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι από την Δευτέρα (28/01) ο Νίκος Παντίδος. Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος πρόσφατα ζήτησε και έμεινε ελε...

Παίκτης του Πανιωνίου είναι από την Δευτέρα (28/01) ο Νίκος Παντίδος.



Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος πρόσφατα ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από την Άρη, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού, βάζοντας μάλιστα και την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα την Δευτέρα (28/01) και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή. 

Ο Παντίδος μπορεί να δώσει βοήθειες στην άμυνα της ομάδας, καθώς εκτός από κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.  

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Αιγάλεω και του Εθνικού Αστέρα. Την φετινή σεζόν άνηκε στο ρόστερ του Άρη, από όπου και πριν λίγες μέρες ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι που τελικά και έγινε.

Ο Πανιώνιος κινήθηκε άμεσα και τελικά έδωσε τα χέρια με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη!

Να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Παντίδου αναμένεται να είναι και η τελευταία για τον Ιστορικό στην περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός βέβαια και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. H καλύτερη περίπτωση ίσως από όλες τις υπόλοιπες που έκλεισαν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ας ενισχυθεί η ομάδα γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα , ειδικά όσο πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι η ένσταση του βάζελου στο CAS κατά της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών έχει τύχη. Πράγμα που σημαίνει ότι θα υποβιβαστούν 3 ομάδες , όπως δηλαδή ξεκίνησε το πρωτάθλημα , κι όπως ορίζει και ο αυτός ο ρημάδης ο νόμος , τον οποίον Ιωαννίδης , Μαρινάκης κλπ γράψανε στα τέτοια τους για να εξυπηρετήσουν Ηρακλή ,Καβάλα κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξύ μας αλλά να μη διαρρεύσει προς τα έξω. Ο ΠΑΟ δεν έχει κάνει προσφυγή στο CAS (http://www.tas-cas.org/news) γιατί πολύ απλά δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση του δικαστηρίου της ΕΠΟ στην προσφυγή που έκανε κατά της αναδιάρθρωσης και η οποία έχει εκδικαστεί από τις 20 Νοεμβρίου. Όταν με το καλό βγει αυτή η απόφαση και τελεσιδικήσει τότε ο ΠΑΟ μπορεί να πάει στο CAS. Εν τω μεταξύ στις 17 Γενάρη πέρασε από την ολομέλεια της Βουλής η απόφαση για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και όπου να ναι βγαίνει ΦΕΚ. Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

    Β. Καραβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή