Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούνης: «Ανεβήκαμε ψυχολογικά...»

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, για τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε ο ...

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, για τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε ο Μάρκος Ντούνης.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ fm":

Για τη νίκη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό: «Αυτή η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν πολύ σημαντική. Σίγουρα, φοβηθήκαμε το παιχνίδι γιατί η ομάδα της Λιβαδειάς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς όμως προσπαθήσαμε από το πρώτο κιόλας λεπτό να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε. Από τη μία, ο παράγοντας τύχη παίζει το ρόλο της αφού σε δύο-τρία ματς ήμασταν άτυχοι και χάσαμε αλλά πλέον τώρα μπορούμε να ξαναπιστέψουμε στα πόδια μας. Ανεβήκαμε ψυχολογικά με αυτή τη νίκη και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια».

Για τα αίτια της κακής πορείας του Πανιωνίου στα τελευταία ματς και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός πως είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Στην άμυνα άλλαξαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Ο προπονητής από τη μεριά τους προσπαθούσε να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Υπήρχαν πιέσεις από μερίδα οπαδών αλλά ο ίδιος και η διοίκηση δεν θέλουν να αποχωρήσει ο κ. Ελευθερόπουλος από την ομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο. Ο επόμενος αντίπαλος μας έχει ανέβει πάρα πολύ τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια».

2 σχόλια