Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνέχεια στο αρνητικό σερί

Σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από δύο αποβολές (Γκίνης στο 58΄ και Σπανός στο 87΄) και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για την ομάδα της Βέρο...

Σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από δύο αποβολές (Γκίνης στο 58΄ και Σπανός στο 87΄) και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για την ομάδα της Βέροιας, με εκτελεστή τον Παρσόπουλο, η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου έχασε για 4ο συνεχές παιχνίδι και πλέον απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε ημερομηνία και ώρα που θα οριστεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Πανιώνιος: Πασάι, Μέκσι, Κωτσάλας, Λουλάι, Κόντι, Γκίνη, Μιχαλόπουλος, Γκέζο, Μπότης, Μπάχα, Πρέντι. Αγωνίστηκαν και οι Γκούμας, Σπανός και Γιαννόπουλος.

Βέροια: Βόλτσης, Τακίδης, Σίμος Ν., Σαρακατσιάνος, Παπαγεωργίου, Σίμος Ε., Στασινόπουλος, Ουνγιαλίδης, Ντόγος, Πόλκας, Παρσόπουλος. Έπαιξαν και οι Χαραλαμπίδης Θ., Αναστασιάδης και Αργυρόπουλος Β.


Συντάκτης: Αποστόλης Στρούβαλης

3 σχόλια

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?Ο ΕΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι Ελληνες οι μικροι μας ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛ 4 ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή