Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το τελευταίο αντίο σε έναν Άγγελο...

Η ομάδα του Άρη, αλλά και οι οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποχαιρετά σήμερα τον Αγγελο Τσιπούρα. Όλος ο κόσμος λέει το τελευταίο αν...

Η ομάδα του Άρη, αλλά και οι οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποχαιρετά σήμερα τον Αγγελο Τσιπούρα. Όλος ο κόσμος λέει το τελευταίο αντίο στον Άγγελο, ο οποίος, μόλις στα 16 του, αποφάσισε να φύγει από αυτόν τον κόσμο για να μετακομίσει, λίγο πιο κοντά στο Θεό.


Στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου, στην Θεσσαλονίκη, θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Στην εκκλησία, δηλαδή, όπου Αγγελος συνήθιζε να σταματά, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, στην Επανομή, για να ανάψει ένα κεράκι. Η οικογένειά του, δεν του χάλασε ούτε αυτό το χατίρι. Τον αποχαιρετά εκεί, όπου του άρεσε να διαλογίζεται με το Θεό, στην εκκλησία, στην οποία έβρισκε τον εαυτό του.

Ο Αγγελος, χθες το πρωί, αισθάνθηκε έντονους πόνους, την ώρα που ετοιμάζονταν, στο δωμάτιό του, για να πάει στο σχολείο του. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του πατέρα του, δεν στάθηκαν ικανές να τον κρατήσουν στη ζωή. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, Ματθαίου Τσούγκα, κάνει λόγο για οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα.

Φεύγει ως πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του Αρη, την ομάδα που τόσο πολύ αγάπησε!

Άγγελε Καλό Ταξίδι!

2 σχόλια

  1. ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΩΝΕΙ..... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή