Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο  τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως κρατάει την καλή εικόνα της ομάδας στο δ...

Ο  τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως κρατάει την καλή εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.


«Είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έχουμε πολλές δυσκολίες, διάφορες καταστάσεις που θα αντιμετωπίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός από την αρχή, μας έβγαλε από το παιχνίδι μας. Κυρίαρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 46 πόντους. Αντιδράσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, αλλά ο Ολυμπιακός έλεγχε πάντα το ματς. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε στοιχεία από αυτό το ματς και να τα χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα ματς. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Όσο για το εάν υπήρχε πίεση λόγω Ολυμπιακού, Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως «το ματς ξεκινά εκεί. Δε ήμασταν έτοιμοι. Οι παίκτες ήθελαν να δείξουν καλό πρόσωπο, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, απελευθερωμένοι από το σκορ, αλλάξαμε κάποια πράγματα και πήγαμε καλύτερα», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια