Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μνηστήρες» για Όμο!

Ο Σουλεϊμάν Όμο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον Ιστορικό και ήδη αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ε...

Ο Σουλεϊμάν Όμο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον Ιστορικό και ήδη αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στον φετινό Πανιώνιο, βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μάλιστα, την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή "εξετάζουν" ήδη αρκετές ομάδες, οι οποίες περιμένουν στη... γωνία, για να μείνει ελεύθερος ο Όμο και να κάνουν την κίνηση τους.

Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν, πως μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό, είναι και ο Πλατανιάς, ενώ υπάρχουν φήμες που βάζουν και την Ξάνθη στο... παιχνίδι απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Όπως φαίνεται ο Όμο δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, από την στιγμή που θα πάρει την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

10 σχόλια

  1. Δηλαδή ενώ εμάς δεν μας κάνει περιμένουν ουρά οι ομάδες της Σουπερ Λίγκας για να τον πάρουν. Αυτά να τα θυμόμαστε όταν μεθαύριο θα λέμε ότι δεν έχουμε ποιοτικό ρόστερ και έμπειρους παίκτες. Στο ότι θα τον χάσουμε και αυτόν τσάμπα δεν θα φταίει ούτε ο Τσόλακας ούτε ο Βεντούρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου ακουτε τους ασχετους που εχετε στον παγκο και δεν τους κανει ο ομο και τους κανει ο ανδραλας τι περιμενετε μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re asxete de uelei o idios na paijei mpala se emas me to zori de ginete tipota ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΜΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ. ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑΤΙΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δε θελει ο ομο να παιζει μπαλα μπορεις να μας εξηγησεις 1.56 γιατι μαλλον ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να διώξουμε ρε φίλε. Ο τυπάκος δεν θέλει να παίξει. Τέλος
    Μας έγραψε στα παλια του τα παπουτσια και θελει να την κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί νομίζει ότι είναι ο Μέσι της Νιγηρίας και ότι θα βρει ομάδα που θα του δωσει 300.000 το χρόνο
    Στο καλό και να μας γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας δουλευετε; Για να θυμηθούμε παλιότερες δηλώσεις:

    "http://www.inews.gr/165/fevgei-o-omo-apo-panionio.htm"

    "Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε στους παίκτες του πως "ο Όμο δεν υπολογίζεται από την στιγμή που επέστρεψε ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις"." Αυτά 4/10/12. Και ενώ λίγο νωρίτερα είχε παίξει σε φιλικό:
    http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/xwris_treis_o_paniwnios.1919423.html?service=print

    Ο Όμο λοιπόν δεν ήθελε ή εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den toys kanei o omo, den toys kanei siderakis, den toys kanei o samaris, prin ligo kairo o rokas, den theloyn danikoys naxoyn sto pago 3-4 paixtes na xekoyrazontai ta paidakia den xero ti paizete mipos theloy ton ypovivasmo toy panionioy merikoi?..kai toys kanoyn ta dekaoxtaxrona poy ta exoy xepatosi kai pathenoyn ta paidia miikoys travmatismoys kathe toso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ αρλούμπες δεν λέω ενα πράγμα ξερω σίγουρα ότι ομο δεν ήθελε να φύγει απ' την ομάδα τωρα γιατί δεν παίζει δεν μπορώ κ δεν ξερω να σας το πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή