Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εμένα»

Ο Κώστας Παναγιωτούδης, τον οποίο απέκτησε ο Ιστορικός με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μετακίνησή του στο...

Ο Κώστας Παναγιωτούδης, τον οποίο απέκτησε ο Ιστορικός με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μετακίνησή του στον Ιστορικό, αλλά και για το παιχνίδι των κυανέρυθρων με τον Αρη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου στο Αθλητικό Metropolis:

Για το γεγονός ότι τον υπολόγισε ο προπονητής του στο παιχνίδι με τον Άρη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που με υπολόγισε ο προπονητής μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι ο παίκτες στην ομάδα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για το καλό της ομάδας».

Για την απόφασή του να πάει στον Πανιώνιο:
«Μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μου είπαν ότι δε θα έπαιρνα πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει έναν παίκτη στη θέση μου και πώς αν τα πήγαινα καλά στις προπονήσεις θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αλλά και εμένα».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό που σκέφτομαι είναι να βελτιωθώ, να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να βοηθήσω τον Πανιώνιο. Το καλοκαίρι αν γυρίσω θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί ο Άρης δεν έκανε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να τις κάνουμε εμείς αλλά τις έκανε ο Άρης και πήρε τη νίκη».

Για το ότι ο Πανιώνιος έκανε ένα καλό ξεκίνημα, ενώ τώρα δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο:
«Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες χάνουν παιχνίδια. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και να αφήσουμε πίσω τις ήττες ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια».

Για το αν είδε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό:
«Δε πρόλαβα να το δω, με πληροφόρησαν όμως ότι κέρδισε».

Για το αν χαίρεται για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ:
«Φυσικά και χαίρομαι, αυτό όμως που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ο Πανιώνιος».

Για το ποιους θα ήθελε να ευχαριστήσει:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, την οικογένεια μου γιατί με στήριξε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μπόλονι που με πίστεψε και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής, με έκανε επαγγελματία».

Δεν υπάρχουν σχόλια