Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελείωσε η ΑΕΚ, είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, με δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο....

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, με δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο.


Παράλληλα, τόνισε χαρακτηριστικά πως "...το κεφάλαιο ΑΕΚ για μένα τελείωσε και πλέον είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο".

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Πανιωνίου που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν στην οικογένεια του. Ο Πανιώνιος είναι Ιστορική ομάδα και ειδικά φέτος με τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Αυτό θα με βοηθήσει και μένα και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Το "κεφάλαιο ΑΕΚ "για μένα τελείωσε και πλέον είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο".

7 σχόλια

  1. re paidia daneiko den ton phrame ayton???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΨΥΧΗ ΤΕ Κ ΣΩΜΑΤΙ ;ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ π.χ τσουτσεκι σπυροπουλος,κοπιτσης,μαραγκος,κτλ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Κ ΑΝΤΑΜΕΙΨΤΕ ΤΟΝ Κ ΑΥΤΟΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο (τουλάχιστον) μέχρι το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, αποχαιρετώντας την Ένωση με ένα post στο Facebook!

    «Ξαναχωρίζουν οι δρόμοι μας. Ίσως δεν είναι γραφτό. Στην ΑΕΚ πρέπει να παίζουν μεγάλοι παίκτες. Μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις. Όταν πέφτεις να σηκώνεσαι.

    Πέρασα δύσκολα αλλά ξαναστέκομαι στα πόδια μου. Αν είναι λάθος θα το δείξει η πορεία. Ο θεός είναι μεγάλος. Μετά από επτά χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ, επιτέλους μπορώ να πω... ΑΕΚάρα μια ζωή!!!», έγραψε.

    ΓΤ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi dioikisi tou exee kanei sumbolaio gia 6 mines me anaeosi ti danikos grafete ti isxioi telika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. opws k na exei "kalorizikos re magka"...telos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re pate kala? De ntrepeste kai grafete ta misa? Ntroph sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή