Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελικός» με Λεβαδειακό!

Χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει για τον Πανιώνιο η ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Ιστορικός μετράει έξι ήττες στα τελε...

Χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει για τον Πανιώνιο η ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.


Ο Ιστορικός μετράει έξι ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια του πρωταθλήματος και πλέον τα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών έχουν στενέψει για τα καλά!

Η προετοιμασία της ομάδας για το ματς του Σαββάτου (26/01) θα ξεκινήσει την Τρίτη (22/01) με προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Κορωπί, με τους παίκτες των κυανέρυθρων να έχουν πάρει ρεπό για την Δευτέρα (21/01) από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

9 σχόλια

  1. Νικαμε αλλιως χανομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai oxi mono nikame edw alla den prepi na ksanaxasoymai prhn pexymai sty tuba

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολο τελικους βλεπει αυτος ο ελευθεροπουλος,αλλα τους παιχτες αποφασισμενους δεν τους βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι εσείς που βαπτίζετε τελικούς τους αγώνες από την 2η ή 4η αγωνιστική και γεμίζετε με άγχος τους παίκτες, θεωρείτε ότι κάνετε καλό στην ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφε ειναι πολυ σημαντικο το ματς με Λιβαδεια! Αν χασεις και κερδισει η ΑΕΚ τον ΟΦΗ, πας στους τρεις απο την ΑΕΚ και μετα εχεις το αεκακι στο οακα, που αν σε κερδισει σε εφτασε.. Οποτε το Σαββατο θελουμε μονο νικη! Να φυγει λιγο το αγχος και να ανεβει η ψυχολογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι αυτό έγινα Πανιώνιος! κάθε Κυρική να βλέπω τελικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την κακή ψυχολογία των παικτών μοναδικοί υπεύθυνοι είναι ο Ελευθερόπουλος και η διοίκηση! Ακόμα και όταν η ομάδα ήταν δεύτερη έλεγαν ότι ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να μην πέσει στην Β' Εθνική! Τι ψυχολογία δηλαδή δημιουργείς σε νέα παιδιά όταν δεν τους έχεις ικανούς για κάτι καλύτερο όταν μάλιστα κερδίζουν το ένα ματς μετά το άλλο;;; Όταν η διοίκηση της ομάδας και ο ίδιος τους ο προπονητής τους θέτουν σαν μοναδικό στόχο να μην τερματίσουν στην 15 θέση της βαθμολογίας στο χειρότερο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής από αποψη δυναμικότητας ομάδων (με 10ο τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ τελευταία) τι ψυχολογία να έχουν οι παίκτες;;; Μέσα στο site των Πανιώνιων Νέων υπήρχαν αρθρογράφοι αλλά και πολλοί φίλοι Πανιώνιοι που κατά καιρούς έγραφαν ότι αυτό το κόλλημα με την σωτηρία μόνο κακό μπορεί να κάνει σε νέους ανθρώπους που τότε πέταγαν και η ψυχολογία τους ήταν στα ύψη! Κανείς δεν μίλησε για πρωτάθλημα... και για ευρώπες ούτε από την πλευρά του site ούτε απο την πλευρά του κόσμου αλλά όχι και τέτοια μιζέρια!!! Υπήρχαν βέβαια πάντα απαντήσεις τύπου "Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα" και "χρειάζεται προσγείωση"... Μόνο που δυστυχώς για την ομάδα και για όλους μας η προσγείωση είναι ανώμαλη! Αυτοί που κατέστρεψαν την ψυχολογία των παικτών αυτοί και να την φτιάξουν! Είναι υποχρεωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kουρντι μπαζει απο παντου,Ανδραλας και Καμπανταης σαν παλαιμαχοι δεν κανουν για αυτο το επιπεδο χρειαζομαστε μεταγραφες σ αυτες τις θεσεις συν ενα στοπερ ακομα αν ειναι δυνατον και μεχρι το Σαββατο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή