Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσάβαλος: «Στηρίζουμε απόλυτα τον Ελευθερόπουλο»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί πιθανής απομάκρυνσης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Βασίλης Τσάβαλ...

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί πιθανής απομάκρυνσης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Βασίλης Τσάβαλος, επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικό ρεπορτάζ του panionianea.gr.


Ο πρόεδρος του Ιστορικού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά στη συνέχεια της σεζόν με τον «Ελέ» στο… τιμόνι, καθώς έχει την απόλυτη στήριξη από όλους.

Παράλληλα, ο Βασίλης Τσάβαλος αναφέρθηκε και στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο Πανιώνιος δεν θα κινδυνέψει τελικά για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ fm":

Για τα αρνητικά αποτελέσματα: «Το 2013 δεν έχει ξεκινήσει καλά με βάση αποτελεσμάτων για τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα ήταν που έφερνε τις επιτυχίες και τώρα περνάει... τη φάση της. Σε αυτούς θα στηριχθούμε και στη συνέχεια, όπως κάναμε τόσο καιρό. Τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή και συνεχίζουν να είναι. Θα συνεχίζουμε τη… μάχη μας για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Πήραμε γενναία απόφαση, όταν ορίσαμε προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο το καλοκαίρι και με αυτόν θα συνεχίσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Υπάρχει μια συζήτηση πως… παίζει το κεφάλι του συνεχώς, μετά από κάθε παιχνίδι, όμως αυτά είναι ξένα προς εμάς. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ελευθερόπουλο».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Όταν βάζεις πολλούς νέους παίκτες σε ομάδα, η διάρκεια είναι δύσκολο πράγμα. Εμείς είχαμε θέσει στόχο στην αρχή τη σωτηρία της ομάδας και τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Συνεχίζουμε με αυτούς τους δύο στόχους, παρά τις απώλειες που είχαμε. Χάσαμε τους Ρόβα και Λαμπρόπουλο στη διάρκεια της σεζόν. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε γεμάτο ρόστερ. Τόσο εμείς σαν διοίκηση, όσο και ο Ελέ είχαμε αποφασίσει να πορευτούμε με αυτές τις δυσκολίες. Δεν φοβόμαστε πως θα κινδυνέψουμε για την παραμονή. Κάνουμε μια κοιλιά, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Τις σέβομαι, αλλά δεν δικαιολογώ τις αντιδράσεις του κόσμου. Πρέπει και οι φίλοι της ομάδας να αντιληφθούν τις δυσκολίες που περνάμε σαν σύλλογος. Ο κόσμος δεν το ενστερνίστηκε απόλυτα αυτό και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτές τις μουρμούρες. Όταν έρθει η πρώτη νίκη αυτά θα σταματήσουν, αλλά καλό είναι να μην υπάρχουν ποτέ».

Για τα οικονομικά: «Από την αρχή είχαμε πει πως θα πάμε σε μικρό μπάτζετ, ούτως ώστε να έχουμε θετικό ή έστω μηδενικό ισολογισμό. Το παθητικό του Πανιωνίου είναι περίπου στα 4 εκατ. ευρώ και για να καλυφθεί αυτό το ποσό χρειάζεται χρονική διάρκεια και οφείλουμε να δείξουμε αντοχή».

6 σχόλια

  1. "Αυτή η ομάδα ήταν που έφερνε τις επιτυχίες και τώρα περνάει... τη φάση της"
    Βασικα οχι, δεν ηταν η ιδια ομαδα και καλο θα ειναι να το λαμβανετε υποψιν σας στις οποιες αποφασεις. Απο αυτη την ομαδα λειπουν Σπυροπουλος, Ροβας, Λαμμπροπουλος, Κουλουχερης (μονιμως τραυματιας) + τους οποιους πειραματισμους του Ελε και τους τραυματισμους Μενδρινου, Κουρου, Καπανταη.
    Σε περιπτωση ενος τραυματισμου του Κουρντι πχ η του Αυλωνιτη, η του Αραβιδη, τι θα κανουμε? Δεν υπαρχει εναλλακτικη και επιβαλλεται η ομαδα να ενισχυθει.
    Ορθως κοιτατε τον ισοσκελισμο αλλα αμα ειμαστε στη Β' κατηγορια, λιγη σημασια θα εχει πλεον το πλανο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχως θα κοιμηθω ησυχως το βραδυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά όλα αυτά πρόεδρε, αλλά δεν ρίχνετε τα μούτρα σας να φέρετε πίσω τον Όμο? Πρωτάθλημα με τον φιλότιμο και συγκινητικό πλην όμως επιπέδου 5Χ5 Αδράλα, δεν βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΝΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΙΣ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κουρος θα μείνει ένα μήνα έξω...ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή