Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζορίστηκε, αλλά το πήρε!

Σε μία ιδιαίτερα αγχωτική νίκη έφτασε ο Ιστορικός, ο οποίος επικράτησε με 82-75 του Ίκαρου στο κλειστό της Αρτάκης. Η ομάδα του Γιάννη Σ...

Σε μία ιδιαίτερα αγχωτική νίκη έφτασε ο Ιστορικός, ο οποίος επικράτησε με 82-75 του Ίκαρου στο κλειστό της Αρτάκης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τα βρήκε... σκούρα κόντρα στο μαχητικό σύνολο της Καλλιθέας και σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι οι δύο ομάδες πήγαιναν... χέρι-χέρι στο σκορ!

Πάντως, ο Πανιώνιος στα τελευταία λεπτά έδειξε ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη.

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι από τον Γιάνκοβιτς, που πήρε επάνω του δύσκολες, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Νίκος Παππάς. Σημαντική βοήθεια και από τον Αθανασούλα, αλλά και από τον Μίλμπουρν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Το παιχνίδι...
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καλά, με αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου ο Ίκαρος να είναι μπροστά στο σκορ με 18-13.

Στα δεύτερα δέκα λεπτά ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του, είχε σωστές επιθετικές ενέργειες και καλή αμυντική λειτουργία. Έτσι το τέλος του ημιχρόνου βρήκε μπροστά τους κυανέρυθρους με 41-37.

Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου ο Πανιώνιος δίνοντας έμφαση στην άμυνα και με πρωταγωνιστή τον Μίλμπουρν που έκανε δύο τάπες σε μισό λεπτό και τον Παππά ηγέτη επιθετικά, ξέφυγε 44-37 (23’) αλλά ο Ίκαρος με μπαράζ από τρίποντα «μάζεψε» γρήγορα τη διαφορά (49-48 στο 26’). Μπατής και Παππάς έδωσαν «ανάσα» στον Πανιώνιο (54-48) αλλά η αμυντική αδράνεια επέτρεψε στον Ίκαρο να μειώσει στον πόντο (56-55) στο τέλος του δεκάλεπτου.

Οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Γκίμπσον μάλιστα, τρέχοντας ένα σερί 10-2 προσπέρασαν 58-56 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Όμως η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Γιάννη Αθανασούλα ο οποίος με δύο συνεχόμενα τρίποντα έκανε το 62-58 (31’20’’). Με τον ταλαντούχο φόργουορντ να πετυχαίνει άλλους δύο πόντους (8 σερί) οι κυανέρυθροι ξέφυγαν με 64-58 (32’30’’) και 66-58 με τον Παππά (33’) ολοκληρώνοντας ένα σερί 10-0! Παρόλα αυτά τίποτα δεν είχε κριθεί.

Ο Ίκαρος μείωσε με δικό του 5-0 σερί σε 66-63 και 68-65 με τον Γιάνκοβιτς να κρατάει το προβάδισμα για τον Πανιώνιο αφού με 6 σερί πόντους έκανε το 72-65 (36’30’’). Ο Λαρεντζάκης μείωσε με τρίποντο 72-68 και ξανά ο Γιάνκοβιτς με βολές έκανε το 74-68 αλλά ο Ίκαρος επέστρεψε με τους Φαγέ και Πάντιτς μείωσε σε απόσταση βολής (74-72) 79 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αφού ο Γιάνκοβιτς αστόχησε σε δύο συνεχόμενες επιθέσεις για τον Πανιώνιο. Ο Μίλμπουρν στα 55’’ έκανε το 76-72 αλλά στα 50’’ ο Βρκιτς με βολές μείωσε ξανά 76-74. Ο

Μίλμπουρν ξανά στα 34’’ με τζαμπ-σουτ έκανε το 78-74. Ο Πάντιτς με μία βολή στα 32’’ μείωσε 78-75 και ο Παππάς επίσης από τη γραμμή των βολών έκανε το 80-75. Ο Σίμτσακ αστόχησε στα 25 δευτερόλεπτα και ο Πέιν με βολή έκανε το 81-75 σφραγίζοντας τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 13-18, 41-37, 56-55, 82-75

Πανιώνιος: Μπόγρης 2 (6 ριμπ.), Πέιν 1, Αθηναίου 1, Κιζ 2, Μίλμπουρν 10, Αθανασούλας 11 (3), Μπατής 7 (2), Γιάνκοβιτς 20 (2τρ., 11 ριμπ.), Καββαδάς, Παππάς 22 (3), Ντραγκίσεβιτς, Μπούκερ 6.

Ίκαρος (Πρίφτης): Στρναντ, Λαρεντζάκης 4, Βρκιτς 11 (1), Ντελκ, Φαγιέ 12 (2τρ., 9 ριμπ.), Γκίμπσον 9 (2τρ., 7 ασ.), Γιαννακίδης 13 (3), Μήτσιαλος, Οικονομόπουλος, Σίμτσακ 12, Πάντιτς 14.

12 σχόλια

  1. Καμία διάθεση για άμυνα σήμερα...Τον Ντραγκίσεβιτσ γιατί τον κρατάμε...?? Βίρκιτσ 10 κλάσεις πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Metria emfanish,kratame th nikh kai proxwrame,istorikara moy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE KAI META DEN MAS SOZI KANIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλυτερα να μεινει στο μπασκετ ο Λιανος, γιατι φοβαμαι οτι αν ασχοληθει με το ποδοσφαιρο απλα θα καψουμε και το μποασκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρειαζομαστε επειγοντως ψηλο... Μπορουμε να κανουμε μεταγραφες ξενων, ξερει κανεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπον πρωτα η μιρλα... Μαλλον ο Σφαιροπουλος ειναι εγκλωβισμενος στις επιλογες τοιυ Σκουρτοπουλου, σχετικα με τους ξενους, αν εξαιρεσουμε την επιλογη του στο προσωπο του Κις (που ο ιδιος δεν χρησιμοποιει) και του Μιλμπουρν με ολα τα deafults του τον πιστευει και για μενα καλα κανει εξου που τον χρησμοποιει σχεδον 30' στα περισσοτερα ματς. Ποια η χρησιμοτητα Πειν και Κις που καλυπτουν τρυπες για 5-10' max στο καθε παιχνιδι? Ο Μπουκερ για μενα ειναι στα ορια του ανεκδοτου. Ανεπαρκεστατος και φοβισμενος αμυντικα, δεν διακρινεται ουτε επιθετικα αν εξαιρεσουμε ενα συμπαθητικο σουτακι απο τα 5 μετρα. Χθες σε 15' μαζεψε 1 ριμπαουντ!!

    Στα θετικα, τα... καρυδια του Μιλμπουρν που σε κακη επιθετικα βραδια πηρε επιτυχημενα 2 σουτ που εκαιγαν, ο φιλοτιμος Αθανασουλας ειχε καθαρο μυαλο και ο Βλαντο εγινε πια αντρας. Με 2 ποιοτικους σκορερς σαν αυτον και τον Παππα, σιγουρα οι ξενοι μας δεν μπορουν να παιρνουν πολλες προσπαθειες,ομως αλλο αυτο και αλλο να γινονται αλλαγες του ρολιστα! Μια χαρα θα μας εκανε στο 5 ο Παντις του Ικαρου. Εχει τη θεση ο ανθρωπος και κανει τα βασικα,που φυσικα δεν κανουν οι δικοι μας (Μπογρης, Μπουκερ). Ο Καββαδας τραυματιστηκε? Μαλλον ναι,αλλιως δεν καταλαβαινω την μηδαμινη χρησιμοποιηση του!

    Οπως και να εχει, ενα μπραβο σε ολους για την πορεια του 1ου γυρου ακομα και αν η χθεσινη εμφανιση ηταν μαλλον μετριοτατη.

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sorry για το λαθος στο defaults... Απλα σκεφτομαι τον Μπουκερ και διαολιζομαι!!!

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο στιφεσον τι εγινε?ανηκει ακομα στην ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλη ερωτηση, με Στιβενσον θα ειμσταν σαφως πιο ισχυροι κοντα στο καλαθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντραγκισεβιτσ πρεπει να φυγει ανυπαρκτος παιχτης τελιως. μου αρεσει πολυ ο μακ κολουμν του απολλωνα . και ο μπατης τελευταια δεν μου βγαζει διαθεση δεν ξερω κουρασμενος και αδιαφορος φενεται οσο για τον Σφαιροπουλο λιγα πραγματα απλα ξερει τι κανει χρησιμοποιει καταλληλα το υλικο και κανει και αλλαγες οχι σαν τον αλλον που κοιμοταν στον παγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξερει κανεις να μου πεις αν μπορουμε να αλλαξουμε καποιον ή καποιους απο τους ξενους μας, λογω των γνωστων προσφυγων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ela mwrh arrwstia trelane mas twra pou to podosfairaki katrakylaei, eisai to mono apokoumpi mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή