Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

2-1...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...  2-1. Ένα σκορ που μας στοιχειώνει εδώ και πολλές αγωνιστικές. Τόσες, που στη σκέψη της μείωσης του σκορ, ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... 

2-1. Ένα σκορ που μας στοιχειώνει εδώ και πολλές αγωνιστικές. Τόσες, που στη σκέψη της μείωσης του σκορ, πριν το 88', ευχόμουν να λήξει το ματς 2-0 μπας και σπάσει η κατάρα.


Ούτε στο παιχνίδι μ ε τον ΟΦΗ λοιπόν ήρθε η γλυκιά γεύση της νίκης μα ούτε κι η ουδέτερη της ισοπαλίας, αν και η ομάδα έδειξε σημεία βελτίωσης και πίεσε τον αντίπαλο σε πολλά αγωνιστικά λεπτά.

Λάθη της άμυνας επέτρεψαν στον ΟΦΗ να χριστεί νικητής αφού σύμφωνα με τη ροή του αγώνα, ίσως με το ζόρι να άξιζε μια ισοπαλία.

'Λάθη της άμυνας' λέγονται αυτά που κάνουν το ποδόσφαιρο το δημοφιλέστερο άθλημα. Μας λείπει η επιθετική αιχμή. Το τελείωμα. Το εύκολο γκολ. Με όλο το σεβασμό στα παιδιά που έχουν σκοράρει ή που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να στείλουν τη μπάλα στο πλεχτό σε κάθε παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος για άλλο ένα παιχνίδι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δεν υστέρησε σε κανένα σημείο του αντιπάλου του. Όποιος διαφωνεί μπορεί να ρίξει μια ματιά και στα στατιστικά.

Δύσκολη και η επόμενη αγωνιστική. Πρέπει να αφήσουμε όλα τα άτυχα αποτελέσματα πίσω και να ασχοληθούμε με αυτήν. Έχουμε ανάγκη μια νίκη για να αρχίσει η ανάκαμψη και θα την κάνουμε. Είναι στατιστικά βέβαιο.

Πίστη και υποστήριξη.

1 σχόλιο

  1. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΗΚΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΣΑΜΕ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ,ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή