Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.


Περιστερίδης: Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ. Δεν αντέδρασε σωστά, παρά το γεγονός πως η μπάλα είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της εστίας. Πάντως, έσωσε τον Πανιώνιο από ένα τρίτο γκολ, στην προβολή του Κουτσιανικούλη.

Κούρντι: Μέτριο ματς από τον δεξιό μπακ του Ιστορικού. Στο πρώτο γκολ χάνει τον Κουτσιανικούλη, από τον οποίο και προέρχεται το τέρμα του ΟΦΗ.

Ρόκας: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Πάντως δεν υπέπεσε σε κάποιο ιδιαίτερο λάθος.

Αυλωνίτης: Ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής. Καθάρισε πολλές επιθετικές ενέργειες των παικτών του ΟΦΗ, ενώ είχε σωστές τοποθετήσεις σχεδόν σε όλες τις φάσεις.

Τόσκας: Δυνατό στο παιχνίδι του ο Δημήτρης Τόσκας. Μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, όμως η κεφαλιά του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέρασε λίγο άουτ.

Ανδράλας: Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Πάλεψε στον χώρο του κέντρου, έδωσε τις μάχες του, αλλά έδειξε να κουράζεται στο δεύτερο μέρος.

Σάμαρης: Καλό παιχνίδι από τον Ανδρέα Σάμαρη. Πολύ δουλειά, ιδιαίτερα επιθετικά, ενώ δοκίμασε αρκετές φορές και το πόδι του.

Μενδρινός: Ξεκίνησε καλά, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά η απόδοση του έπεφτε. Σε γενικές γραμμές ο Κώστας Μενδρινός πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση.

Οκόγε: Είχε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ δραστήριος και έκανε κάποιες καλές ατομικές ενέργειες. Στο δεύτερο μέρος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κολοβό.

Αραβίδης: Πέτυχε το τέρμα του Πανιωνίου, ωστόσο δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Πάντως την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε την έκανε γκολ.

Καμπάνταης: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Προσπάθησε να πάρει μπάλα, έκανε κάποια σουτ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις κοντά στο γκολ.

Κούρος: Πέρασε στην θέση του Ρόκα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε καλή παρουσία και έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Κολοβός: Μπήκε κεφάτος στο παιχνίδι και με κάποιες ατομικές ενέργειες έδωσε πνοή στην ομάδα.

Παναγιωτούδης: Πέρασε στον αγώνα στην θέση του Ανδράλα, με σκοπό να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά τον Πανιώνιο. Δεν μπόρεσε, όμως, να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

8 σχόλια

  1. Από δω το πας, από κει το φέρνεις...όλοι ψιλοκαλά τα πήγανε ή τουλάχιστον λες κάποιοι θα μπορούσαν και καλύτερα!
    Τότε ρε παιδιά γιατί δεν κερδίσαμε 3-0 τον 'ΟΦΗ'??
    Γιατί υπάρχει κι ο αντίλογος σε αυτό που λέω: ότι η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλύτερα από όσο καλά κι αν παίξαμε εμείς και εντέλει μας κέρδισε, όμως απέναντι μας είχαμε τον ΟΦΗ-μιά μέτρια ομάδα με μέτρια απόδοση!
    Όποιος κατάφερε κι έβγαλε τις παροπίδες, σήμερα είδε ένα στην ομάδα:
    Ένα Σάμαρη(πολύ ανώτερος των πάντων), μισό Καπάνταη(έσπαγε όμορφα και το πάλεψε) και 1/4 Κολοβό(ταρακούνησε λίγο την άμυνα, αν και τείνει λίγο να γίνει φετφατζίδης-πολύ σβούρα δλδ για το τίποτα).
    Μενδρινός και Κούρντι...κακοί παίκτες...απλά. Ειδικά ο Κούρτντι έμπαζε από παντού!
    Παρολα αυτά, προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα σήμερα έπιασε πάτο, έφτασε στο κατώτερο σημείο του κύκλου και από εδώ και πέρα υπάρχει η άνοδος! Το υλικό υπάρχει για να επέλθει η άνοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον κολοβο τον ειχαμε στον παγκο τον μπουζα τον στειλαμε να παιξει με την κ20 και βεβαια χρησιμοποιηθηκε ο παναγιοτουδης θα μας πει καποιος ποσες συμμετοχες εχουν συμφωνησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κούρντι όντως μπάζει αλλά μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα...θέλει να παίζει σαν μεγάλος αμυντικός αλλά ακόμα δεν το χει...για αυτό δεν διωχνει αουτ ή κορνερ στο γκολ. θέλει να πάρει την μπάλα και τελικά παίρνει φώτο τον κουτσιανικούλη... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ 1Ο ΓΚΟΛ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ..δειτε το βιντεο και θα δειτε αδιαφορια..τουλαχιστον ας μην πηγαινε κοντα και να μην εδινε την εντυπωση στον κουρντι οτι μαρκαρουν δυο...

    ο καμπανταης μαλλον δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας...τουλαχιστον γνωμη μου..προτιμω οταν δεν εχουμε απουσιες, να παιζουν ντουνης κολοβος και αραβιδης...


    ΟΜΩΣ!!!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΒΑΣ ΡΕ σεις... καλο παιδι ο ανδραλας αλλα τι να καλυψει...δεν γινεται...κριμα...

    τουλαχιστον ολοι προσπαθουν...
    υγ: μπογρη αγορι μου δεν κανεις!!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ήταν μια μέτρια εμφάνιση παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο ά ημίχρονο,συμφωνώ με τον 12:34 ότι η μεγαλύτερη απώλεια είναι ο Ρόβας,σε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει,είναι πολύ σημαντικό η 1η πάσα να ξεκινάει σωστά.Όντως δεν υπήρξε ντουμπλάρισμα στο 1ο γκολ από το Μενδρινό και κακή θέση του Ρόκα.Πάντως είναι γεγονός ότι χθες η ομάδα δεν είχε πολλές λύσεις λόγω των απουσιών Φανούρη και Ντούνη.Ο Κολοβός έδωσε βοήθειες αλλά πρέπει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του,η ομάδα είναι επηρεασμένη ψυχολογικά και αυτό φαίνεται έντονα,η προσπάθεια συνεχίζεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξεχναμε οτι ο κουρντι ειναι χαφ καταναγκη παιζει δεξι μπακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΤΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΓΕ Η ΣΕΖΟΝ ΑΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ Ο ΚΟΥΡΝΤΙ.ΑΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΒΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ) ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το ότι όλοι προσπαθούν μην είσαι τόσο σίγουρος Γιάννη!

    Μόνος σου είπες (και συμφωνώ απόλυτα) ότι ο Μενδρινός είναι αδιάφορος.

    Το κακό είναι ότι μερικοί προσπαθούν με το λάθος τρόπο...Και ποιός είναι αυτός? Προσπαθούν φιλόδοξα για προσωπική ανάδειξη και ό,τι συνεπάγεται αυτό! Και αν αυτό που λέω είναι εκτός πραγματικότητας, η μόνη λογική εξήγηση τότε είναι ότι κάποιοι έμαθαν λάθος από μικροί να παίζουν ποδόσφαιρο (λάθος τακτική ποδοσφαιρική παιδεία και ομαδικό πνεύμα)!

    Και πάρε για παράδειγμα σύγκρισης την περίπτωση των Σάμαρη - Μενδρινό. Παίκτες κλειδιά για την ομάδα! Παρατήρησε τη φιλοσοφία που έχουν στο παιχνίδι τους! Τεράστιο χάσμα μεταξύ τους! Ο ένας βλέπει γήπεδο και μοιράζει μπάλα (Σάμαρης) και ο άλλος κουβαλάει με τη λογική ότι θα περάσει όλη την αντίπαλη άμυνα!

    Το τεράστιο πρόβλημα της ομάδας δεν είναι τα αδύναμα άκρα και η επίθεση που εξορισμού έχουμε αδυναμία εκεί(εννοώ χαμηλής-μέτριας τεχνικής ποιότητας παίχτες- Αραβίδης, Οκόγιε,Ντούνης)...Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο κέντρο!
    Βάσει του πως είναι διαρθρωμένο το ρόστερ από άποψη φυσικών, τεχνικών,τακτικών και αθλητικών προσόντων των παικτών σε όλες τις θέσεις, το βασικό πρόβλημα εντοπίζεται στο κέντρο της ομάδας. Εκεί παρατηρείται κενό-χάσμα επικοινωνίας και φιλοσοφίας ανάμεσα στους παίχτες! Ο βασικός κορμός επιθετικής παραγωγής ευκαιριών στηρίζεται (ή καλύτερα θα πρεπε, κι όχι στα άκρα που είμαστε αδύναμοι)εκεί! Θα ήταν πιό αποδοτικό,δόκιμο και συμφέρων η μπάλα να αναπάρεγεται έντονα στο κέντρο (με συνεχείς κοντινές πάσες, πράγμα που απαιτούνται τρεις παίκτες φιλοσοφίας Σάμαρη)τα άκρα να διαχειρίζονται ρόλο επιτελικό (κινήσεις τακτικής φύσεως για να δημιουργούν χώρους και τελική πάσα-ασσιστ στον επιθετικό δίχως να αναγκάζονται να κρατάνε μπάλα) και επιθετικός να είναι πάρε-βάλε(εμπιστεύομαι Καπάνταη σε αυτό το ρόλο)!

    Φιλικά Ανώμυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΝΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΤΑΚΗΣ ΠΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή