Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός του Πανιωνίου τόνισε, μ...

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.


Ο επιθετικός του Πανιωνίου τόνισε, μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κρήτης, πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους με αυτές τις εμφανίσεις.

«Και εγώ και οι συμπαίκτες μου ξέρουμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας με αυτές τις εμφανίσεις. Παίξαμε καλά, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Στιγμές συγκέντρωσης μας στερούν παιχνίδια. Μόνοι μας αδικούμε τους εαυτούς μας, μόνοι μας δυσκολεύουμε τα πράγματα για την παραμονή. Κατεδαφίζουμε ότι χτίζαμε μέχρι σήμερα», ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

«Τα ατομικά λάθη ανήκουν στην ομάδα. Σαν ομάδα βλέπουμε τα λάθη αυτά που είναι πολύ σημαντικά. Από εδώ και πέρα μετράνε οι βαθμοί και μόνο οι βαθμοί».

Τέλος, αναφερόμενος στο κομμάτι της πίεσης, τόνισε: «Η πίεση είναι για τους μεγάλους παίκτες και για τις μεγάλες ομάδες. Εμείς έχουμε μεγάλους παίκτες, μεγάλη ομάδα είμαστε και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια