Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον κοίταξε στα... μάτια!

Στα ίσια αντιμετώπισε ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και παρά την ήττα με 87-73, έδειξε στο παρκέ πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Η ομάδα τ...

Στα ίσια αντιμετώπισε ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και παρά την ήττα με 87-73, έδειξε στο παρκέ πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.


Η ομάδα του Σφαιρόπουλου ξεκίνησε αρκετά καλά στα πρώτα λεπτά, όμως η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 26-15.  

Στην δεύτερη περίοδο οι κυανέρυθροι βγήκαν εκτός ρυθμού, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αυξήσει πολύ την διαφορά του. 

Ο Ιστορικός δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση, ενώ και αμυντικά δεν είχε σωστές επιλογές. Έτσι, το σκορ της περιόδου βρήκε τον Πανιώνιο πίσω με 46-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, ο Ιστορικός μπήκε αποφασισμένος να επιστρέψει στον αγώνα και να μειώσει σημαντικά την διαφορά. 

Το συγκρότημα του Σφαιρόπουλου, με μπροστάρη τον εκπληκτικό Γιάνκοβιτς, πραγματοποίησε εξαιρετικές επιθετικές ενέργειες και αν κυανέρυθροι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, τότε σίγουρα η διαφορά θα έφτανε σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα.

Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον Πανιώνιο να είναι πίσω στο σκορ με 70-56.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως και το τρίτο, με τον Ιστορικό να ξεκινάει δυνατά, ωστόσο και πάλι η άμυνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για να καταφέρει να διεκδικήσει στα τελευταία λεπτά τη νίκη.

Πάντως, το τελικό 87-73 δεν δείχνει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους τρεις διαιτητές να "χαϊδεύουν" την γηπεδούχο ομάδα του Ολυμπιακού. 

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος κρατάει την καλή εμφάνιση, το γεγονός ότι πάλεψε το ματς και στα 40 λεπτά και πλέον στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο στη Νέα Σμύρνη.

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού ο Γιάνκοβιτς με 22 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μπούκερ με 11 και οι Μίλμπουρν και Κις με 9.

Tα δεκάλεπτα: 26-15, 46-29, 70-56, 87-73

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 4, Πέιν 5(1), Αθηναίου 7(1), Κις 9(3), Μίλμπουρν 9(1), Αθανασούλας, Μπατής 3, Γιάνκοβιτς 22(2), Καββαδάς 3, Παππάς, Ντραγκίσεβιτς, Μπούκερ 11(1)

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

4 σχόλια

  1. Μεγάλος παίκτης ο Βλάντο.Ολοκληρωμένος.Σούτ,διείσδυση,ριμπάουντ κάνει τα πάντα.Ελπίζω αν το καλοκαίρι φύγει για κάτι καλύτερο αγωνιστικά να τον καταλάβουμε και να μην τον αποδοκιμάσει ο κόσμος του Πανιωνίου.Η ενσυναίσθηση είναι στοιχείο ευφυίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πανιωνιος στο μπασκετ ειναι πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο οτι στο ποδοσφαιρο.Ο Βλαντο πρεπει να μεινει το λιγοτερο εως το 2014 στην ομαδα. Της αλλαζει επιπεδο πλεον. Οταν εισαι στους μεγαλους του αθληματος πρεπει να κρατας αυτους τους παικτες! Στο χερι το δικο μας ειναι και του Λιανου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως θα διαφωνησω με το αρθρο.Εχω πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο τον φετινο Πανιωνιο! Δεν κοιταξαμε στα ματια το γαβρο,απλα εξαιτιας κυριως της σπουδαιας μερας του Βλαντο καταφεραμε να μην ξεφτιλιστουμε! Ο Παππας ηταν στο πουθενα, ο Μπατης σε ψυχοπαθη διαθεση-κλασσικα ασταθης- και η μεγαλυτερη πληγη τα αμυντικα ριμπαουντ. Μας φορτωσαν ποντους και φαουλ γιατι Μπογρης και Μπουκερ ειναι soft και ο Καββαδας θελει παιχνιδια. Δεν πειραζει, παμε γερα το Σαββατο με τον Ικαρο!!

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγοψυχοι ειμασταν χθες, μονο στην 3η περιοδο το πιστεψαμε.Η ομαδα εχει ταλεντο και ικανοτητες, πρεπει να τους το βγαλει ακομα παραπανω ο Σφαιρο,που νομιζω οτι μπορει!!

    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή