Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχάριστο τέλος στο... θρίλερ!

Σε ένα παιχνίδι… θρίλερ, ο Ιστορικός ήταν πιο ψύχραιμος στα τελευταία δευτερόλεπτα και κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, επικ...

Σε ένα παιχνίδι… θρίλερ, ο Ιστορικός ήταν πιο ψύχραιμος στα τελευταία δευτερόλεπτα και κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας με 75-73 του ΚΑΟΔ στο κλειστό της Αρτάκης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αν και… καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους του Πανιωνίου, που γέμισαν το κλειστό, τελικά έστω και με… περιπέτειες μπόρεσε να πανηγυρίσει μία ακόμη επιτυχία.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιστορικός δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Βέβαια, οι «κυανέρυθροι» είχαν το πάνω… χέρι, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν σκορ ασφαλείας, με την πρώτη περίοδο να λήγει 22-20, υπέρ του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέβασε την απόδοση της και με τους Μίλμπουρν, Γιάνκοβιτς και Κις να ηγούνται στην επίθεση, μπόρεσε να αυξήσει την διαφορά της, κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ της 40-34.

Στις αρχές της τρίτης περιόδου, ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά, όμως τα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, οι παίκτες του Σφαιρόπουλου υπέπεσαν σε λάθη και έτσι η διαφορά έπεσε στους τρεις. Σκορ δεκαλέπτου 56-53.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να παίρνει διαφορά δύο και τεσσάρων πόντων, όμως έξι λεπτά περίπου πριν την λήξη ο ΚΑΟΔ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 59-59.

Στην συνέχεια ξανά ο Ιστορικός πήρε ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο ο ΚΑΟΔ επανήλθε και κατάφερε να περάσει ακόμη και μπροστά στο σκορ με 70-68.

Δύο ελεύθερες βολές από τον Γιάνκοβιτς, μία καλή άμυνα από τον Μπόγρη και άλλες δύο εύστοχες βολές του Παππά, έφεραν τον Πανιώνιο τριάντα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη να προηγείται με δύο πόντους (72-70).

Στα επόμενα δευτερόλεπτα το παιχνίδι πήγε στην ρουλέτα των βολών, όπου ο Πανιώνιος ήταν πιο εύστοχος και έτσι κατάφερε να γράψει ευχάριστο τέλος στο… θρίλερ! Τελικό σκορ 75-73.

Κορυφαίοι για τον Ιστορικοί οι Μίλμπουρν, Γιάνκοβιτς και Παππάς, ενώ πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν και οι Κις, Αθηναίου.

Τα δεκάλεπτα 22-20, 40-34, 56-53-75-73

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Παππάς 14, Γιάνκοβιτς 11, Αθηναίου 5, Μπατής 6, Αθανασούλας, Μίλμπουρν 19, Καββαδάς 3, Κις 6, Μπούκερ 6, Αγραβάνης, Πέιν, Μπόγρης 4.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Κακαρούδης 10, Νόουλς 10, Ακεψιμαϊδης, Καλαϊτζίδης 8, Ιωάννου, Ζάρας 3, Ντέιλ 9, Σλαφτσάκης, Μπάβτσιτς 10, Μίσελ 10, Πάλμερ 13.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

11 σχόλια

  1. Πολύ αγχοτική νίκη.
    Πολύ καλή ομάδα ο καοδ, το περίμενα ότι θα μας δυσκολέψει,
    αλλά δεν περίμενα ότι θα γίνει ντέρμπυ στο καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπούκερ ήταν πάλι και σήμερα για τα μπάζα,
    σε 22 λεπτά συμμετοχής είχε μηδέν αμυντικά rebounds και
    μόνο ένα επιθετικό rebound.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καοδ πάντως είναι καλύτερη ομάδα από το περιστέρι με το οποίο
    παίζουμε το άλλο Σάββατο
    οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχίσουμε το σερί των νικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα στην ομάδα μπάσκετ είναι ότι δυστυχώς ο Παπάς έχει κάνει κοιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακή τροπή για μας βαθμολογικά η σημερινή νίκη του παοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι θα γίνει με αυτούς του ξένους? Πόσο ανοχή ποια? Μπραβο στην ομάδα πάνταωσ για την νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο MILBOURNE είναι καλός,
    οι υπόλοιποι ξένοι μας είναι ρολίστες,
    μόνο για back up κάνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ginetai o Mpgrhw arrwsto Pan8hraki? Ti exw xase re paidia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομίζω ότι είναι αστάθεια αλλά υποτίμηση αντιπάλου. Πάλι. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μεν καλύτεροι αλλά όχι τόσο ώστε να παίρνουν αυτά τα παιχνίδια παίζοντας χαλαρά κυρίως από άποψη σκέψης. Το καλό είναι ότι στο τέλος έδειξαν νοοτροπία νικητή.

    Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερό σύνολο, έχει φανέλα και ένα προπονητή φοβερό στην διαχείριση του υλικού του. Ο Μαρκόπουλος είναι ο καλύτερος στο τομέα αυτό αλλά φαίνεται ότι υστερεί σε δημόσιες σχέσεις.

    Πολύ ευχάριστο γεγονός η νίκη του ΠΑΟΚ. Πρεπει και ο Πανιώνιος να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μακης ο Δενδρινος συνηθιζε να λεει σφιξαν τα γαλατα, νομιζω οτι τωρα αυτο γινεται στο μπασκετ μας και μενει να δουμε ποσες αντοχες εχουμε. Ο Παππας με (2/11 σουτ!), προσεφερε αμυντικα αλλα επιθετικα ηταν αλλου, ο Πειν προφανως δεν υπολογιζεται καθως επαιξε μολις 5 λεπτα παλι, ο Κις συμπαθητικη εμφανιση στο α', ο Μπουκερ καλυτερα να μην ξεκινησω και ευτυχως ο Μιλμπουρν φαινεται να παταει ολο και καλυτερα, ηταν με διαφορα ο καλυτερος χθες. Αν θελουμε να λεγοματε ομαδα πρεπει να παψουμε να περιμενουμε 25+ ποντους απο τον Παππα και το Βλαντο να κανει τον Σουπερμαν. Σιγουρα χθες δεν ηταν το καλυτερο κοουτσαρισμα του Σφαιροπουλου, αλλα ακομα και αυτος μαθαινει την ομαδα, ας ο οψεται ο Σκουρτοπουλος. Η ζωνη του ΚΑΟΔ μας μπλοκαρε μαζι με τα τεραστια χερια του Μισελ που η στατιστικη του εδωσε μονο 3 ταπες.Εγω μετρησα το λιγοτερο 5!! Το θεμα για μενα ειναι η θεση 5, ο Μπογρης για παγκο δεν ειναι κακος αλλα ως εκει, ο Μπουκερ ειναι ο... Μπουκερ και ο Καββαδας χρησιμοποιειται λιγο ως τωρα και με εξαιρεση 1-2 ματς δε φαινεται να ειναι σε καλη κατασταση. Εκει τι κανουμε?? Παντως ο 2ος γυρος ειναι πολυ ζορικος και πρεπει να βλεπουμε καθε ματς σαν τελικο. Αν δε βγουμε 3οι, ζορικο στα πλει-οφ.

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολούθησέ μας στα Social Media!