Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτλίδης στα panionianea.gr: «Αχαριστία από τον Σπυρόπουλο»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Λάζαρος Κουτλίδης, ο οποίος και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Παναγιώτη Σ...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Λάζαρος Κουτλίδης, ο οποίος και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.


Ο διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε πως ο νεαρός δεξιός μπακ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου, ζητώντας «τρελά» λεφτά.

«Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν υπογράψει το νέο συμβόλαιο ο Σπυρόπουλος, δεν θα ξαναπαίξει. Εμείς του κάναμε την πρόταση ανανέωσης και αυτός αρνήθηκε και ζητάει τρελά λεφτά. Αυτό εγώ προσωπικά το βλέπω ως μεγάλη αχαριστία. Εμείς τον κάναμε παίκτη. Την περασμένη χρονιά δεν έπαιζε στην Γ' Εθνική, γύρισε το Καλοκαίρι στην ομάδα και τον πίστεψε ο Ελευθερόπουλος. Εμείς ποντάραμε επάνω του, αν και δεν είχε καθόλου εμπειρίες, με κίνδυνο να μην μας βγει. Πριν λίγες μέρες του κάναμε την πρόταση, όμως ξαφνικά ζήταγε πολλά χρήματα», ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

«Θα ήταν εύκολο να του δώσουμε τα λεφτά που μας ζήτησε, όμως θα χαλούσαν οι ισορροπίες της ομάδας. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τα περισσότερα χρήματα από όλους τoυς παίκτες ο Σπυρόπουλος. Ακόμα και από τους έμπειρους της ομάδας να αμείβεται περισσότερο. Δεν γίνεται αυτό. Επαναλαμβάνω, πως αν δεν ανανεώσει, τότε θα προπονείται με την ομάδα Κ.20 του συλλόγου και θα μείνει στην εξέδρα ως το Καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή είναι καθαρά δική μου. Το έχω συζητήσει και με τον προπονητή και δεν έχει φέρει κάποια αντίρρηση».

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτλίδης μίλησε για τις επόμενες κινήσεις της κυανέρυθρης ΠΑΕ, σχετικά με τις ανανεώσεις των νεαρών άσων της ομάδας:

«Θα γίνουν τώρα και οι επιπλέον κινήσεις για να ανανεώσουν τα παιδιά. Με τον Κούρο έχει προγραμματιστεί μετά τις γιορτές να κληθεί να ανανεώσει, όπως θα γίνει και με τον Ντούνη. Ο Κολοβός έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όλοι γνωρίζουν ότι στον Πανιώνιο έκαναν το όνομα τους και το εκτιμούν αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Σπυρόπουλος φέρθηκε έτσι».

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιστορικού, τόνισε:

«Φυσικά και θα κινηθούμε για την ενίσχυση της ομάδας. Βέβαια δεν εύκολη η αγορά, καθώς έχουμε και τον περιορισμό στις μεταγραφές μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Αρκετές ομάδες θα πάρουν δανεικούς και από τον Ολυμπιακό, εμείς δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποιες προχωρημένες επαφές με παίκτες, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα και θα υπάρξει ενίσχυση:

«Θέλουμε στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικό. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι με τον Σπυρόπουλο, τότε θα πάμε και για δεξί μπακ».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

24 σχόλια

  1. Αυτά είναι!
    Ο Πανιώνιος είναι πλέον κτήμα των ΣουφλεροΚουτλήδηδων και της υπόλοιπης "παρέας". Ο προτελευταίος Σπυρόπουλος έφερε φράγκα στον Πανιώνιο. Ο τελευταίος θα φύγει τζάμπα. Με προσωπική απόφαση.
    Πολλά λεφτά ζήτησε. Τρελλά όχι. Αλλά εσείς προτείνατε ψίχουλα και δεν κάνατε καν τον κόπο να τα βρείτε στη μέση.
    Μην παραμυθιάζετε τον κόσμο. Δεν είμαστε πρόβατα.
    Να φύγει το παλικάρι. Να γλυτώσει από την αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kyrie Koutlidi den kserw an exete katalavei oti kanete koumanto se omada tis superleague k dh stin Istorikoterh.
    An pistevete oti oi talantouxoi paiktes mas tha paizoun tsampa mono k mono gia na kseplirwnoume tis amarties-egklimata tou parelthontws(pou fysika den eiste upeuthynos)eiste polu gelasmenos...oles oi omades perimenoun sti gwnia gia ta super mwra tou ELE k eseis tous ta dinete sto piato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 15 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ;; ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ.. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ.. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poios einai o Spyropoulos poy thelei kai polla lefta? as sovareytoume re paidia.. na ta vlepoume sosta ta pragmata.. h dioikhsh se ayto to thema eixe dikio! Kanenas Spyropoulos panw apo thn omada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με την παρούσα διοίκηση. μπράβο πολύ σωστή κίνηση δεν γίνεται να τους κάνουμε εμείς παίχτες και να το παίζουν και ιστορία απο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μερικούς απο τους προλαλήσαντες: Επειδή όλοι οι Πανιώνιοι είμαστε παντογνώστες όσων αφορά την ομάδα, μπορείτε να μας πείτε και εμάς ακριβώς τι λεφτά ζήτησε ,τι του προσφέρανε ,πόσα πέρνουν τα υπόλοιπα νεαρά παιδια. κλπ. Να συζητάμε όλοι στην ίδια βάση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δούμε με τις μαγκιές της ¨Διοίκησης¨ και του Ελέ αν θα σταυρώσουμε νίκη. Στο τέλος αν πέσει η ομάδα , μόνο εμείς θα πονέσουμε και οι άλλοι θα μας λένε ότι φταίει το γκαζόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ζωή έτσι δεν γίνεται; Εδώ κάναμε τον Κοντοέ παίχτη... Ας παίζει ο Κουρντί στην τελική. Και ας πάει να βρεί (εδώ γελάμε) όπου θέλει ο Σπυρόπουλος τα λεφτά αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πανιώνιος βγάζει Σπυρόπουλους όποτε θέλει
    Οι Σπυρόπουλοι δεν θα ξαναβρούν Πανιώνιο αν δεν τον σεβαστούν.
    Αντε να χαμηλώνουν λίγο οι μύτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις & μετά τις εν θερμώ αποφάσισεις, παρουσιάζοντας αχάριστο ενα ποδοσφαιριστή που έπαιρνε πιο λίγα κι από τη καθαρίστρια του κυλικείου του γηπέδου, δε θα'ταν προτιμότερο να τον ρωτήσετε αν θέλει πλέον να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν; Αν δε θέλει, μετά από αυτή την αντιμετώπιση, εγώ είμαι μαζί του. Αν θέλει όμως, τσάμπα θα μας βγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mpravo stin dioikisi!Siga re Spuropoule, se kaname kai paixti kai mas kaneis ton magka tora! Mipos ekleises kapou allou kai den mas les??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καρφωστε του το δελτιο στον τοιχο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δε νομιζω οτι ειναι ο λυμπεροπουλος.αλλος που ειναι μονιμος στην πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Θα ήταν εύκολο να του δώσουμε τα λεφτά που μας ζήτησε, όμως θα χαλούσαν οι ισορροπίες της ομάδας. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τα περισσότερα χρήματα από όλους τoυς παίκτες ο Σπυρόπουλος. Ακόμα και από τους έμπειρους της ομάδας να αμείβεται περισσότερο". Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Πρέπει να γίνει επανάσταση στα αποδυτήρια δηλαδή; Ντούνης, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Περιστερίδης και κυρίως ο Κούρντι που ήδη ανανέωσε τι θα πουν αν μάθουν ότι έγινε το χατίρι του Σπυρόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Twra diladi uparxoun isoropies?einai isoropia o Goundoulakis na pairnei 150.000 ki o Ntounis 10.000?den eprepe na eixe dieuthethsei arxika autes tis anisothtes kai meta na mas milaei gia tis isoropies pou tha tou xalage h paramonh tou Spyropoulou.telospantwn,na'xoume na leme&de mas kostizei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tι λες βρε φιλε μου σοβαρα? Τοσα ξεκινησε να παιρνει ο Ντουνης και μετα απο λιγο ερχοτνε και οι αναπροσαρμογες. Αυτο ελειπε να του διναν απο την αρχη 50χιλ. Ο καθενας ανταμειβεται ειναι σιγουρο αυτο και μαλιστα στην ωρα του. Σοβαρευτειτε και μην βλεπεται σε καθε ποστ Γουνδουλακηδες. Ουτε μια τριχα δεν του ειναι ο σπυροπουλος και ο καθε σπυροπουλος με τοσες παραστασεις και συμμετοχες που εχει. Ελεος με τον πιτσιρικα τον καναμε και πρωτο θεμα ενω εχουμε να ασχοληθουμε με σοβαροτερα στον συλλογο. Στο καλο και με τη νικη. Μεχρι τοτε ομως με κυαλια οχι μονο αντρικη αλλα και κατω20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών -σε αυτές τις κοινωνικές συνθήκες- που αμείβεται με 35.000 και τις οποίες τις αναπροσαρμόζουν σε 55.000 και 65.000 για την επόμενη χρονιά.

    Αυτά σε έναν Σύλλογο, που ανεξάρτητα από το μέγεθός του (Τεράστιο), περνά μια πολύ μεγάλη οικονομική δυσκολία.
    Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι μόλις τον είχαν τελειώσει ώς άχρηστο και η καριέρα του σώθηκε εκ θαύματος.

    Χρειάζεται μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο είναι λάθος η συμπεριφορά του; Ακόμα κι αν αυτή είναι αποτέλεσμα του περιβάλλοντός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kai toy ele einai o koutroupis mipos paizete kati allo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Κουτρούπης μια χαρά τον συμβουλεύει. Αλλού είναι το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΕΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ναι ο Ελευθεροπουλος του ειπε να μην υπογραψει...εδω μεσα εχουμε παρανοήσει εντελώς...ευτυχώς που γελάμε τουλάχιστον...σε καλό να μας βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε κοροιδα αυτα που κανανε παλια τα κανουνε και τωρα και καλα ο παικτης ζηταει πολλα για να τον πουλησουν τζαμπα και στη τσεπη.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή